Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Κυκλοφορίες 12 - 03 - 2014


Κατακλυσμός.


DC

Τι να πεις για το Batman #29; Πόσο καλοκουρδισμένη είναι η ιστορία; Ή πως οι Capullo - Miki - Plascencia πιάνουν επίπεδα JH Williams III; Ας αφήσω να μιλήσουν οι εικόνες.


Από κει και πέρα το Batgirl #29 είναι ψιλομέτριο, το Justice League Of America #13 που έχει πάλι την Stargirl στο επίκεντρο μου άρεσε, το Superman - Wonder Woman #6 ήταν ενδιαφέρον και με καλή δουλειά στο σχέδιο από τον Tony Daniel. Από την Vertigo δεν παθαίνεις τίποτα με το να ρίξεις μια ματιά στα FBP Federal Bureau Of Physics #8 και Royals Masters Of War #2. Όμως μόνο το Coffin Hill #6 αξίζει πραγματικά.

INDIES

Καμιά πρωτοτυπία. Το East Of West #10 είναι υπέροχο. Σε ποιο άλλο comic μια φυλακισμένη μάντισσα παίρνει ως ανταμοιβή το μάτι του Θανάτου; Σε κανένα! Σκηνή ανθολογίας στις πρώτες κιόλας σελίδες η οποία σχεδόν ξεχνιέται όταν φτάσει κανείς στην επική μάχη των τελευταίων. Επιτακτική λοιπόν η ανάγνωσή του. Το Invincible #109 χωρίς να φτάνει σε τέτοια επίπεδα είναι καλό και αυτήν την φορά και αρκετά έξυπνο. Το Walking Dead #123 είναι συμπαθητικό. Από κει και πέρα ας είμαι εγώ που θα πω πως το video game της Telltale είναι πιο καλογραμμένο από όλη την τελευταία περίοδο αυτού του comic. To one shot Beasts Of Burden Hunters And Gatherers είναι όμορφο και χαριτωμένο. Το Abe Sapien #11 είναι μέτριο. Το BPRD είναι πολύ καλύτερο comic. Διάβασα Ghost #1 και Ghost #2 και μπορώ να πω πως είναι μια χαρά. Το The Star Wars #6 το διαβάζεις από περιέργεια. Το Bloodshot And H.A.R.D. Corps #20, που συνεχίζει την ιστορία του Archer And Armstrong #18, είναι πολύ διασκεδαστικό.

MARVEL

To All-New X-Men #24 αξίζει επειδή δείχνει σωστά δυο πράγματα. Το πόσο γλοιώδης είναι ο J-Son και πόσο τρομακτικές μπορούν να γίνουν Jean Grey και Angela. To Hawkeye #17 είναι ωραίο και λειτουργεί σαν μια παράξενη περίληψη δεν παύει να είναι όμως filler σε μια ιστορία που ήδη προχωρά με ρυθμούς χελώνας. Τα Avengers Undercover #1 και Secret Avengers #1 είναι άλλα δυο πρώτα τεύχη, από τα πολλά της Marvel αυτόν τον καιρό. To Undercover είναι απλώς η συνέχεια του Arena. Tο Secret Avengers είναι γεμάτο από πράκτορες της S.H.I.E.L.D και λειτουργεί σαν κολάζ καλών ιδεών που έχεις δει σε άλλα comics. Το Black Widow #4 είναι απλώς συμπαθητικό. Το Fantastic Four #2 με έκανε να αναπολήσω τις περιόδους Fraction και Hickman.

Δεν υπάρχουν σχόλια: