Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Κυκλοφορίες 07 - 05 - 2014


Αφού αποκτά δικό του comic o Cyclops είναι λογικό να έχει τρία ο Batman αυτήν την βδομάδα.


DC

To πραγματικά καλό Batman Eternal #5 είναι επικεντρωμένο στον Red Robin, την Harper Row και την Vicki Vale. Το Batman Superman #10 είναι συμπαθητικό μα χωρίς τον Jae Lee δεν έχει τις κορυφές των προηγούμενων τευχών. Το Detective Comics #31 είναι υπέροχο στο μάτι, ενδιαφέρον γενικά ενώ έχει κι έναν ασυγκράτητο Batman στο τέλος. Το Earth 2 #23 είναι καλούτσικο. Το Green Arrow #31 είναι αρκετά καλό και αποτελεί το φινάλε ενός συνολικά καλού storyline. 

Το New 52 Futures End #1 είναι νέος εβδομαδιαίος τίτλος. Δεν μου πολυάρεσε, θα επανέλθω όμως μετά από μερικά τεύχη. Στο Swamp Thing #31 μάθαμε πως υπάρχει "Avatar of the Grey". Ω, ναι, οι μύκητες έχουν δικό τους. Το Fairest #26 έχει πλάκα και κάποια κομμάτια του σχετίζονται άμεσα με το Fables. To Hinterkind #7 είναι γεμάτο προδοσίες, κενταύρους και ogres. To Wake #8 είναι πιο παρανοϊκό από ποτέ κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Captain Mary και την παρέα του.


MARVEL

To Black Widow #6 είναι απλώς αξιοπρεπές. Δεν ξέρω, είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτό το comic. Με το Cyclops #1 ξεκινούν οι περιπέτειες του νεαρού Scott στο διάστημα. Το γράφει ο Rucka και φαίνεται καλό. Το Iron Fist The Living Weapon #2 έχει πολύ στυλ, λίγη ουσία μα αρκεί για την ώρα. Tο Loki Agent Of Asgard #4 έχει πλάκα. Το Magneto #3 μας δείχνει πόσο θανάσιμος είναι ακόμη και ένας αποδυναμωμένος Magneto. 

Στο Miles Morales The Ultimate Spider-Man #1 έχουμε, αν είναι όντως έτσι, μια πολύ μεγάλη επιστροφή. Το Miracleman #5 είναι το τεύχος με την απαγωγή της Liz Moran. To Moon Knight #3 αποτελεί ένα stand-alone κομψοτέχνημα. Δεν ξέρω, μήπως να συνεχίσει έτσι; Να μην γίνει ποτέ serialized η ιστορία; Το Original Sin #1 έχει να κάνει με τον μυστηριώδη φόνο του Watcher. Για κάποιο λόγο μου θύμισε Final Crisis. Το πολύχρωμο She-Hulk #4 δεν είναι κάτι παραπάνω από συμπαθητικό.

INDIES

Στο Fatale #22 διαβάζουμε την ιστορία του μεγάλου αντιπάλου της Joe. Και τι έχει στο μυαλό του για να την εξουδετερώσει. Tο Archer And Armstrong #20 θυμίζει αρκετά την ταινία "Death Becomes Her". Το Woods #1, που έχει σχέδιο Διαλυνά, έχει να κάνει με ένα σχολείο που μεταφέρεται σε έναν άλλο πλανήτη και με τους μαθητές του που προσπαθούν να βρουν το γιατί. Το Veil #3 ανήκει ολοκληρωτικά στον μάγο με τα γαλάζια μαλλιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: