Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Κυκλοφορίες 14 - 05 - 2014


1η Ιουνίου και βρέχει...

MARVEL

Πρώτα τα καλά νέα για τα All-New Ghost Rider #3 και All-New Ultimates #2: είναι όμορφα, το Ghost Rider περισσότερο, και βγάζουν μια φρεσκάδα. Τα άσχημα: το σενάριό τους είναι μέτριο. Αν έλειπε ο διάλογος στο Ghost Rider ίσως να ήταν καλύτερο. Ούτε το Fantastic Four #4 είναι ιδιαίτερα καλό. Και τα ψυχολογικά του Johnny Storm θα μπορούσαν να λείπουν. Το Captain Marvel #3 όμως είναι καλό. Έχει καλό artwork, σωστή δράση, χιούμορ και ουσία. Και ένα πανανθρώπινο μήνυμα: κανείς δεν κλέβει την γάτα της Carol Danvers και μένει ατιμώρητος.

Στο All-New X-Men #27 οι κακοί X-Men από το μέλλον επιτίθενται στους Χ-Men από το παρελθόν στην βάση των X-Men του Cyclops. Δεν είναι πολύ καλό μα έχει μερικά ενδιαφέροντα flash-backs από... το μέλλον. Στο Avengers #29 ο Captain America αρχίζει να θυμάται τους Illuminati και πάει να δείρει τον Stark. Στο New Avengers #18 οι Illuminati πάνε να τα βάλουν με την "Justice League" των προηγουμένων τευχών. Τέλος, το United States Of Murder Inc #1 των Bendis και Oeming φαίνεται ενδιαφέρον.

INDIES

Στο Starlight #3 ο Duke McQueen επιστρέφει στον τόπο των περιπετειών του μα δεν είναι καθόλου καλοδεχούμενος από το καθεστώς. Στο Walking Dead #127 όλα μοιάζουν όμορφα και ανθηρά σε αυτό το, μετά τον Negan, τεύχος. Το Abe Sapien #12 έχει ωραία δομή σε αυτήν την stand-alone ιστορία. Το Hellboy In Hell #6 είναι ένα κλασικό τεύχος της σειράς. Παράξενος αντίπαλος, ακόμη πιο παράξενο χιούμορ.

DC

To Batman Eternal #6 έχει φαντάσματα, μάγους και τον Batwing. Και είναι καλό. Το Batgirl #31 είναι συμπαθητικό ενώ ο Ragdoll είναι extra creepy. Τα Worlds' Finest #23 και Fables #140 κινούνται στην μετριότητα. Το Justice League United #1 από την άλλη είναι πολύ καλό. Ναι, Lemire και McKone δημιουργούν ένα comic πολύ ανώτερο και κυρίως πολύ πιο διασκεδαστικό από το Justice League of America.

Τα Action Comics #31 και Superman Wonder Woman #8 έχουν μπλεχτεί στο crossover με τον Doomsday και είναι χειρότερα απ'ότι συνήθως. Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν ο εγκέφαλος πίσω από αυτό είναι ο Scott Lobdell, ο οποίος γράφει και το Superman: Doomsday αυτήν την βδομάδα που είναι η κορωνίδα του crossover!

Δεν υπάρχουν σχόλια: