Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Κυκλοφορίες 16 - 07 - 2014


Πως βγάζει κανείς εισιτήριο για τον Apokolips;


DC

Λοιπόν. Το Robin Rises Omega #1 αποτελεί συνέχεια του Batman and Ra's al Ghul #32. Ξεκινά κάνοντας μια περίληψη για το πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο ξεκινώντας πριν γεννηθεί καν ο Damian. Συνεχίζει με μια μάχη: από 'δω οι δυνάμεις του Apokolips, από κει ο Batman παρέα με τον Ra's και τους νίντζα του και τελειώνει με το σώμα του Damian στον Apokolips και τον Batman τσαντισμένο μα και με περισσή ενέργεια. Τώρα γνωρίζει πως ο γιος του πρέπει να αναστηθεί. Το Batman Eternal #15 είναι πλημμυρισμένο με μαγεία. Όχι, δεν μιλάω μεταφορικά για την ποιότητα του τεύχους. Απλώς στα υπόγεια του Arkham γίνονται πραγματάκια.

Το Batwoman #33 διαβάζεται μα χρειάζεται άμεσα μια καλύτερη ομαδα στον τομέα του artwork. Διάβασα το Red Hood And The Outlaws #33 ενώ είχα καιρό να πιάσω αυτό το κόμικ. Δεν το βρήκα τόσο μέτριο όσο παλιά. Επίσης έριξα μια ματιά στο Teen Titans #1. Αυτό δεν το βρήκα φρικτό όπως παλιά. Τέλος, από την Vertigo, διάβασα το Fables #142 στο οποίο οι δυο αδελφές σπρώχνονται στο να πολεμήσουν αναμεταξύ τους ενώ ο Bigby σπέρνει τρόμο στους Mundies.

MARVEL

Στο Original Sin #6 ο γέρο-Fury λέει την ιστορία του και μετά γίνεται χαμός, αρχίζουν κάποιοι να διαφωνούν, καταφθάνουν οι Avengers, κλασικά πράγματα. Το Ms. Marvel #6 μάλλον θα έχει την καλύτερη προθανάτια ιστορία του Wolverine. Κοίτα να δεις. Το She-Hulk #6 χωρίς τον Pulido είναι ένα επίπεδο κάτω. Στο Silver Surfer #4, ο Surfer παθαίνει 3oν Doctor. Στο Elektra #4, η Elektra και οι σύντροφοί της ξεφεύγουν από τον Αυστραλό κανίβαλο. Στο Magneto #7 σαν να είδα τον Luke να πολεμά στο pit ένα Rancor.

Στο Avengers World #9 οι Sunspot και Canonball ταξιδεύουν στο μέλλον. Hilarity ensues. Στο Ultimate FF #4... Τι γράφω; Αφού σταμάτησα να το διαβάζω. Στο Uncanny X-Men #23 η Dazzler έχει ψυχολογικά και θα κάνει κάτι πολύ δραστικό. Μάλλον θα κόψει τα μαλλιά της! Α, εμφανίζεται και μια διαθήκη του Xavier ξαφνικά. Ελπίζω να μου αφήνει κάτι! Το X-Men #16 είναι απάλευτο. Ο Wood γράφει τους χειρότερους X-Men.

INDIES

Βγήκε το Wicked + The Divine #2 και γω δεν είχα διαβάσει ούτε το πρώτο. Επίγειοι θεοί με ημερομηνία λήξης που ζουν ανάμεσά μας, αυτό είναι το premise πάνω κάτω. Μια από αυτούς μπλέκεται και η Laura, η ανθρώπινη ηρωίδα του comic, προσπαθεί να την ξεμπλέξει. Στο Dark Engine #1 μια πολεμίστρια από ένα δυστοπικό μέλλον γυρίζει στο παρελθόν προσπαθώντας να αλλάξει τα πράγματα. Κάπως έτσι με πολύ παράξενο όμως στυλ. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #121 βλέπουμε πως για ό,τι έπαθαν αυτήν την φορά ευθύνονται οι ίδιοι και μόνο. Στο Ghost #6 η ηρωίδα φαίνεται να βρίσκει τον μάστορά της στο πρόσωπο του Von Ghastly. To Witchfinder The Mysteries Of Unland #2 συνεχίζει καλά την σειρά και προσθέτει νέες υδάτινες ανατριχίλες. Το Witcher #5 που είναι το τελευταίο της σειράς είναι απλώς συμπαθητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: