Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Κυκλοφορίες 23 - 07 - 2014


Year Zero Ends


DC

Με το υπέροχο Batman #33 τελειώνει το Year Zero storyline. Οι Capullo και Fco κάνουν πάλι υποδειγματική δουλειά. Ο Snyder όμως είναι αυτός που βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του εδώ πέρα. Μας βάζει στον ψυχισμό του νεαρού Bruce μα και του άγουρου Batman και μας δίνει μια πολύ καλή εικόνα για το ποιος είναι ο κατά-Snyder και επομένως New52 Batman. Το Batman And Robin #33 δεν υπολείπεται πολύ. To σώμα του Damian βρίσκεται στον Apokolips, η Justice League διαφωνεί να γίνουν βιαστικές κινήσεις "διάσωσης" μα το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Κι έχει μια, έστω αποξενωμένη, οικογένεια πίσω του. Το Batman Eternal #16 επικεντρώνεται στα παράξενα που συμβαίνουν στα υπόγεια του Arkham.

Στο Superman #33 βλέπουμε τις περιπέτειες στην Metropolis του νέου φίλου του Superman. Μου άρεσε. Στο Wonder Woman #33 η μάχη στην Θεμισκύρα ξεκινά και είναι πολύ αιματηρή ενώ η Diana είναι αιχμάλωτη στον Όλυμπο. Ένα τεύχος για το μεγάλο φινάλε. Tα Catwoman #33, Aquaman #33 και Justice League Dark #33 απλώς διαβάζονται. Στo Dead Boy Detectives #7 ο Charles συναντά την αδερφή του. Στο Unwritten Apocalypse #7 το "quest" του Tom δεν πάει καθόλου καλά.

INDIES

Το Outcast #1 αποτελεί το πρώτο τεύχος της νέας σειράς του Robert Kirkman. Στο σχέδιο βρίσκεται o Paul Azaceta. Έχει να κάνει με έναν παράξενο και μοναχικό τύπο ο οποίος ανακαλύπτει πως έχει μεγάλο ταλέντο στους εξορκισμούς δαιμόνων. Το Saga #21 είναι γεμάτο στιγμές με κοινή συνισταμένη την οικογένεια. Στο Trees #3 η φιλενάδα ενός Ιταλού φασίστα γοητεύεται από τον λόγιο που παρακολουθεί. Στο Undertow #6 η απειλή των κάτοικων της Ατλαντίδας φαίνεται να εξουδετερώνεται μα η εισβολή τους σημαίνει πως είναι καιρός για αλλαγές.

To Supreme Blue Rose #1, των Warren Ellis και Tula Lotay, μας γνωρίζει την άνεργη δημοσιογράφο Diana Dane που ταξιδεύει στα όνειρά της σε άλλα σύμπαντα και της ανατίθεται η αποστολή να βρει τον Supreme. Ναι, τον Supreme του Liefeld πάνω στον οποίο ο Alan Moore έγραψε υπέροχες ιστορίες. Στο Archer And Armstrong #22 μια διαφωνία φέρνει καυγά μεταξύ φίλων. Α, δεν είδαμε αν όντως η Mary Maria είναι η μάνα του Obie. To Conan The Avenger #4 είναι τόσο μέτριο που κάνει το χιουμοριστικό Groo Vs Conan #1 να φαίνεται πολύ καλύτερο απ'ότι πραγματικά είναι. Όχι πως δεν είναι καλό, απλώς μην τα διαβάσετε το ένα μετά το άλλο.

MARVEL

Το 100th Anniversary Special Avengers #1 είναι ένα πολύ όμορφο comic. To All-New Doop #4 είναι σκέτο fan service. To All-New Ultimates #5 γίνεται εκρηκτικό στο τέλος μα κινείται σε μέτρια επίπεδα γενικά. To Original Sin Daredevil #6 είναι ένα τεύχος που έχει καλά πράγματα μα μια σαθρή βάση που το υπονομεύει. Το Storm #1 δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχει γράψει ο Greg Pak μα το σχέδιο του Ibanez είναι καλό και η Storm φαίνεται "cool". Αναγκάστηκα να ρίξω μια ματιά στο Wolverine And The X-Men #6. Άντε να πεθάνει ο Logan να ησυχάσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: