Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Κυκλοφορίες 30 - 07 - 2014


To τελευταίο τεύχος του Wake μετρίασε τον ενθουσιασμό μου για το νέο Sandman Overture.


DC

To Wake #10 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την πολύ φιλόδοξη σειρά των Snyder, Μurphy και Hollingsworth. Απαντήσεις δίνονται, λογαριασμοί ξεκαθαρίζονται και τα ελπιδοφόρα μηνύματα ξεχειλίζουν από παντού. Το μόνο κακό είναι πως αργεί το hardcover της σειράς και δεν βλέπω καν επιλογή softcover για την ώρα. Τέλος πάντων, αυτήν τη βδομάδα υπήρχε και το Sandman Overture #3. Το τεύχος που από την πρώτη μέχρι την τελευταία του σελίδα σε κάνει να φωνάζεις "ω, θεέ μου, μα τι κάνει πάλι ο JH Williams, τα μάτια μου δεν αντέχουν τόση ομορφιά". Και η ιστορία καλή είναι, Gaiman γαρ, μα είναι απίστευτος για μια ακόμη φορά ο Williams.


To Bodies #1 είναι μια νέα σειρά που έχει να κάνει με δολοφονίες στο Λονδίνο σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους, μια από αυτές μελλοντική. Φαντάζομαι θα συνδέονται. Στο Batman Eternal #17 γίνονται πολλά. Εγώ στέκομαι στο πόσο cool είναι η Harper Row. To Detective Comics Annual #3 είναι αρκετά ενδιαφέρον. To Aquaman Annual #2 σου δίνει την αίσθηση πως πρωταρχικά αυτή η ιστορία είχε άλλη χρήση. Το Harley Quinn #8 έχει πλάκα, όπως πάντα. Τέλος, στο Justice League #32 έχουμε Justice League Vs Doom Patrol.

MARVEL

Ας το παραδεχτούμε. Η νοηματική στο Hawkeye #19 είναι gimmick. Δεν σε πειράζει όμως και μάλλον θα κάνει κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους. Εμένα με κάνει ευτυχισμένο το ότι έφτασε η ιστορία σε σημείο καμπής. Το Ultimate FF #5 είναι εκείνο το χαζό comic το οποίο οι δημιουργοί του νομίζουν έξυπνο. Το All-New Ghost Rider #5 δεν το σώζει ούτε ο Tradd Moore.

Στο Avengers #33 o Captain America φτάνει στο τέλος του ταξιδιού του στο μέλλον. Στο Avengers World #10 υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αν δεν είχε κάποια καλά one-liners θα ήταν ένα κουραστικό τεύχος. Στο αρκετά καλό Uncanny Avengers #22 η μάχη είναι ενάντια στον Kang. Το New Avengers #21 μάλλον ήταν απογοητευτικό. Τα Guardians Of The Galaxy #17 και 100th Anniversary Special Guardians Of The Galaxy #1 είναι μέτρια.

Στο Cyclops #3 ο Cyke και ο πατέρας του "ναυαγούν" σε κάποιον πλανήτη και κάνουν "bonding". Κι αν νομίζετε πως το θάβω κάνετε λάθος, είναι καλό τεύχος. Στο Uncanny X-Men #24 γίνεται επιτέλους η ανάγνωση της διαθήκης του Xavier. To X-Men #17 δεν θα έπρεπε να το διαβάσω, ήταν κακό όπως γενικά η σειρά.

INDIES

Στο East Of West #14 τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη. Κι εντάξει, δέχεσαι εύκολα πως η δολοφονία του Προέδρου έκρυβε ένα πραξικόπημα. Η σεκάνς όμως με τον Ezra σε αφήνει άφωνο! To Fatale #24 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Η Jo έχει ένα σχέδιο για να λήξουν όλα και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις τίποτα δεν πάει καλά μέχρι να πάει. To Prophet #45 υποτίθεται πως είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς μα όχι της ιστορίας. Η συνεργασία των Remender και Tochinni στην Marvel ήταν καταστροφική. Στο Low #1 τα πράγματα φαίνονται να είναι πολύ καλύτερα. Το C.O.W.L. #3 είναι ενδιαφέρον, το Chew Warrior Chicken Poyo #1 έχει πλάκα και το Outcast #2 είναι καλό.

Το Baltimore The Witch Of Harju #1 φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον με τον απέθαντο σύζυγο και την μαύρη γάτα. Το Deep Gravity #1 που έχει να κάνει με έναν παράξενο πλανήτη τρία χρόνια μακριά από την Γη φαίνεται επίσης ενδιαφέρον. Με το King Conan The Conqueror #6 τελειώνει η μεταφορά του "The Hour of the Dragon".







Δεν υπάρχουν σχόλια: