Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 13 - 08 - 2014


Αντί να κοιμάμαι γράφω ποστς.


DC

Το Batman #34 θα μπορούσε να είναι ο ορισμός του filler. Άλλωστε δεν το γράφει εξολοκλήρου o Snyder και δεν το σχεδιάζει ο Capullo. Όμως οι Duggan και Scalera δίνουν ένα τεύχος που σε κάνει να τους θες σαν δημιουργικό δίδυμο σε κάποιο Batman related comic. To Batgirl #34 είναι το τελευταίο της Simone πριν την έλευση μετά βαϊων και κλάδων της νέας δημιουργικής ομάδας. Στο Batman Eternal #19 ταξιδεύουμε στην Βραζιλία, στις φυλακές Blackgate και στους υπονόμους της Gotham. Στα καλύτερα μέρη δηλαδή. Το Birds Of Prey #34 είναι το τελευταίο τεύχος μιας σειράς που δεν ήταν καλή εδώ και καιρό.

Στο Justice League United #4 γίνονται πολλά ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά σε πολλά διαφορετικά μέρη. Είτε στην Γη είτε, σε άλλους πλανήτες είτε στο διάστημα οι Lemire και McKone δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Στο Harley Quinn #9 η Harley καταστρέφει μια θεατρική παράσταση με εξαιρετικά αστείο τρόπο. Στο Superman Wonder Woman #11 οι δυο ήρωες του τίτλου προσπαθούν ξεχωριστά να βρουν τρόπο για να σταματηθεί ο Brainiac. Στο World's Finest #26, Huntress και Power-Girl γυρίζουν στον κόσμο τους και μάλλον εύχονται να μην είχαν. Όσον αφορά το Coffin Hill #10, το flashback είναι το καλύτερο κομμάτι αυτού του καλού σε γενικές γραμμές τεύχους.

MARVEL

Στο Original Sin #7 ο γερο-Fury νικά μόνος του τους Εκδικητές, παίρνει τα μάτια του Watcher και προχωρά προς το τέλος της ιστορίας. Στο Captain Marvel #6 η Carol και οι νέοι της φίλοι καταφέρνουν να γίνουν ανυπέρβλητο εμπόδιο στα σχέδια του J'Son με ένα μείγμα πανουργίας και μαγκιάς. Και μετά καβαλά το διαστημόπλοιό της και φεύγει. Μου αρέσει πολύ αυτό το comic!

Στο All-New X-Men #30 o Angel και η X-23 πηδιούνται, η Emma και η Jean γίνονται φιλενάδες. Τα Amazing X-Men #10 και X-Men #18 είναι ψιλοάθλια. Τα Wolverine #11 και Wolverine And The X-Men #7 δεν θα υπήρχε περίπτωση να τα διαβάσω αν δεν ήταν ειδικές οι συνθήκες. Το Avengers World #11 είναι κακό. Έχει πέσει κατακόρυφα αυτό το comic. To Fantastic Four #8 είναι σχετικά αξιοπρεπές, το άνευ βιασμού τελικά Ultimate FF #6 μέτριο. Το Spider-Man 2099 #2 ήταν ενδιαφέρον.

INDIES

Οι επαναστάτες αιχμάλωτοι, ο Duke McQueen νεκρός, ο Kingfisher θριαμβευτής. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα στο Starlight #5 μα όχι ακριβώς. Μετά από παραινέσεις και κάποιες βραβεύσεις άρχισα να διαβάζω το Sex Criminals. Έτσι, το Sex Criminals #7 γίνεται το πρώτο τεύχος της σειράς στο οποία κάνω αναφορά εδώ μέσα. Περισσότερα την επόμενη φορά μα ίσως και όχι. Στο Thief Of Thieves #23 ο Redmond παίρνει εκδίκηση από τον Don Parrino. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν οι Arno και Lola. To Walking Dead #130 εκπλήσσει ευχάριστα καθώς οι νεοφερμένοι αποδεικνύονται πιο έξυπνοι απ' ότι νόμιζε κανείς. Στην συνέχεια εκπλήσσει ακόμη περισσότερο μιας και κάποιοι άλλοι αποδεικνύονται πιο έξυπνοι. Game changer.

Το Where Is Jake Ellis #4 με έκανε κι εμένα να αναρωτηθώ που ήταν. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε είχε βγει το προηγούμενο τεύχος. Το Abe Sapien #15 έχει μια συμπαθητική ιστορία από το παρελθόν του χαρακτήρα. Το Dark Ages #1 θυμίζει 2000 AD και έχει να κάνει με μια ομάδα ιπποτών, κυνηγημένη από τέρατα, που καταφεύγει σε ένα μοναστήρι. To Ghost #7 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: