Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 20 - 08 - 2014


Morrison Returns


DC

Η μεγάλη επιστροφή του Morrison με το The Multiversity #1 είναι γεγονός. Μερικές σκόρπιες σκέψεις: Είναι πολύ καλό γενικά, ο Reis κάνει πολύ καλή δουλειά στο σχέδιο, η απειλή σε πείθει, σε δυο περιστάσεις ένιωθα πως είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο στο Tom Strong του Moore. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το δεύτερο τεύχος.

Στο Batman And Robin #34 ο Bruce καλεί τους συντρόφους του και λύνει όλες τις παρεξηγήσεις. Γιατί; Επειδή θέλει να αφήσει την πόλη σε καλά χέρια αν δε γυρίσει από την αποστολή αυτοκτονίας στον Apokolips στην οποία θα πάει μόνος του! Στο Batman Eternal #20 μια εξέγερση φυλακών καταπνίγεται, η συνεργασία με τον Croc στους υπονόμους κρίνεται επιτυχημένη και μια αποστολή στην Βραζιλία επίσης. Στο Batwoman #34 Kate και Maggie χωρίζουν. :(


Στο Fables #143 η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Bigby προκαλεί προβλήματα σε όλους. Και σαν να μην έφτανε αυτό οι αδερφές Snow και Rose ετοιμάζονται για μια αντιπαράθεση. Στο Unwritten Apocalypse #8 η ηρωική αποστολή του Tommy προχωρά με χίλια ζόρια και όλο και περισσότερα εμπόδια.


MARVEL

Στο Ms. Marvel #7 η μικρή, τελικά Inhuman χωρίς να το ξέρει, ηρωίδα και ο Wolverine καταφέρνουν αρκετά πράγματα μέχρι να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Στο Storm #2, την παρεξήγηση με την Calisto που λύνεται στο αψε σβήσε περικλείει ένα guest του Wolverine. Παρέλαση από παντού πριν τον πεθάνουν. Στο Elektra #5, η Ελληνίδα φόνισσα φέρνει εις πέρας την αποστολή της και σαν μπόνους κατατροπώνει τον παλαβό ψυχοπαθή που την έχει πάρει στο κατόπι. Κρίμα που πάει για κόψιμο η σειρά. To Daredevil #7 έχει όμορφο artwork, ένα πολύ καλό flashback μα κατά τ'άλλα είναι χαζό. Το Magneto #8 είναι αξιοπρεπές.

Το All-New Ghost Rider #6, πρώτο τεύχος χωρίς τον Tradd Moore σου λέει καθαρά και ξάστερα "μην με ξαναδιαβάσεις". To All-New Ultimates #6 είναι μέτριο. Στο New Avengers #23, ο δισταγμός των Illuminati να προβούν σε απεχθείς πράξεις απλώς κάνει κάποιους άλλους να πάρουν στην θέση τους. Το Wolverine Annual #1 έχει την χειρότερη εμφάνιση του Wolverine αυτήν την εβδομάδα. Σταυρό κουβαλάω.

INDIES

Το B.P.R.D. Hell On Earth #122 διαδραματίζεται στην Ιαπωνία οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν παραπάνω κάιτζου. Το Dark Horse Presents #1 είναι το κλασικό comic με νέα αρίθμηση και νέα ιστορία Big Guy & Rusty the Boy Robot. Χωρίς Miller, μόνο με Darrow. Στο Sir Edward Grey, Witchfinder - The Mysteries of Unland #3 ο sir Edward έχει λεκτικές διενέξεις με κάτοικους της παράξενης αυτής πόλης επειδή πιστεύει πως του κρύβουν πολλά. Και έχει δίκιο.

 Το Little Nemo - Return To Slumberland #1 είναι πολύ καλό. Είναι όμως τόσο καλή ιδέα ένα sequel σε ένα αξεπέραστο comic strip; Στο Trees #4 περνάμε το περισσότερο τεύχος στην Κίνα. Στο Wicked + The Divine #3 η Morrigan δίνει μερικές πληροφορίες που όμως δεν ξεδιαλύνουν το μυστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: