Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κυκλοφορίες 17 - 09 - 2014


Μονομαχίες αθανάτων.


DC

Εντάξει. Το Multiversity: The Society Of Super-Heroes Conquerors Of The Counter-World #1 παίζει να είναι καλύτερο από το πρώτο τεύχος της σειράς. Λίγο ο Sprouse στο σχέδιο, λίγο το πιο βατό σενάριο, λίγο η μονομαχία μεταξύ Shiva και Blackhawks, λίγο από δω, λίγο από κει, βγήκε κάτι καλύτερο. To Batman Eternal #24 είναι αφιερωμένο στην Spoiler η οποία κάνει μεγάλα πράγματα! Στο Fables #144 η Ozma και ο Beast ντύνονται υπερ-ήρωες και πάνε να αντιμετωπίσουν τον, τρελό πια, Bigby. Μια λέξη: αίμα. Με το Unwritten Volume 2 Apocalypse #9 γεμίζουμε τα κενά που είχαμε για τον Wilson Taylor, τον πατέρα του Tommy. Με τα "Future's End" βαριέμαι να ασχοληθώ.

MARVEL

To Thor God Of Thunder #25 είναι το τελευταίο τεύχος αυτού του Volume. Οι τρεις απόγονοι του Thor κάθονται στην βιβλιοθήκη και διαβάζουν ιστορίες που σχετίζονται με αυτόν και τους εχθρούς του. Κάπως έτσι βλέπουμε μια σεκάνς σχεδιασμένη από τον Bisley και κάπως έτσι δίνεται πάσα για τις αλλαγές που έρχονται με το reboot της σειράς. Αλλαγές που ήδη φαίνονται στο Avengers #35 το οποίο μας πηγαίνει 8 μήνες μετά από το προηγούμενο τεύχος. Μεταλλικό χέρι βλέπω και την Sue Storm να δουλεύει για την SHIELD. Στο Uncanny Avengers #24 είναι λίγο πιο πίσω και ασχολούνται με άλλα πράγματα, με τον Red Skull συγκεκριμένα. Το Avengers World #13 είναι μέτριο και γίνεται επεισόδιο Ultraman στο τέλος.


H συνάντηση χαρακτήρων από διαφορετικούς κόσμους μόνο καλό κάνει στο All-New X-Men #32. Από την άλλη το Uncanny X-Men #26 καταφέρνει να είναι πιο βαρετό παρά την ύπαρξη μιας νέας τεράστιας απειλής. Το Wolverine And The X-Men #9 ας το αφήσω καλύτερα. Το Miles Morales The Ultimate Spider-Man #5 που έχει δυο ή και περισσότερους Spideys είναι πολύ ενδιαφέρον. To Daredevil #8 καταφέρνει να γίνει ανατριχιαστικό προς το τέλος του. Το Elektra #6 ίσως να είναι ελαφρά χειρότερο τεύχος από τα προηγούμενα.

INDIES

Στο Deadly Class #7 Marcus και Maria περνάνε μαζί τον καιρό τους και την κατάθλιψη της δεύτερης. Στο Trees #5 μέρος του πειράματος στην Αρκτική πάει κατά διαόλου και η φωτιά είναι η μοναδική λύση. Επίσης ο συγγραφέας και η προστατευόμενή του περνούν την ώρα τους στο σπίτι του Crowley. Στο Wicked + The Divine #4 η καημένη η Laura μάταια προσπαθεί να πείσει τους θεούς να την βοηθήσουν να αποδείξει την αθωότητα της Lucifer. To B.P.R.D. Hell On Earth #123 έχει το δεύτερο μέρος της μάχης των kaiju. To Dark Horse Presents #2 αξίζει περισσότερο για το "Banjo" των Bellaire και Shalvey. Στο Sir Edward Grey, Witchfinder - The Mysteries of Unland #4 ο Sir Edward βρίσκεται κοντά στην λύση του μυστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: