Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 15 - 10 - 2014


R.I.P. James "Logan" Howlett a.k.a. Wolverine


MARVEL

Το Death Of Wolverine #4 δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την σειρά. Ίσως να φταίει που ο Logan πεθαίνει εξαιτίας ενός τύπου που τον κυνηγούσε για τον healing factor του. Την ιδιότητα που ήξεραν σε όλο το MCU πως είχε χάσει, ίσως και στο DCU. Στο Miles Morales Ultimate Spider-Man #6 ο Peter ομολογεί πως δεν έχει ιδέα πως και γιατί είναι ζωντανός. Στο Ms. Marvel #9 ή Kamala συναντάται αναγκαστικά με τους Inhumans και στην συνέχεια καταλαβαίνει πως ο super-villain που κυνηγούσε τόσο καιρό μάλλον δεν είναι τόσο villain.

Το Avengers And X-Men Axis #2 κάνει μόνο για λίπασμα και συμπαρασύρει και το Magneto #11. To Avengers World #14 είναι και αυτό κακό. Το New Avengers #25 ευτυχώς είναι καλύτερο. Λατρεύω να βλέπω την Susan Storm αγριεμένη. Γενικά καλύτερα σε εκείνο παρά στο, μέτριο σχεδόν μέχρι το τέλος του, Fantastic Four #11. Στο Uncanny X-Men #27 παίζουν καθυστερήσεις αλλά είναι εντάξει. Το Loki Agent Of Asgard #7 είναι ανέλπιστα καλό παρά την σύνδεσή του με το Axis. Το Storm #4 είναι εντάξει μέχρι τη στιγμή που η Storm αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. Τότε γίνεται κωμικό.

DC

Χαμούλης στο Batman And Robin #35. Ο Batman μοιράζει πόνο σε όποιον βρεθεί μπροστά του στον Apokolips την στιγμή που οι σύντροφοί τον έρχονται και αυτοί εκεί. Πως το κατάφεραν αυτό; Μα ξεγελώντας τον Cyborg με τρόπο που θα έκανε περήφανο τον μέντορά τους. Στο Batman Eternal #28 μετά από μια τραυματική εμπειρία η Catwoman παίρνει μια απόφαση που θα άλλαξει την ζωή της και το status της στο DCU. To Batwoman #35 δεν το λες κακό. Η πορεία όμως που έχει πάρει θα το οδηγήσει γρήγορα στην αφάνεια. Μα περιπέτεια στο διάστημα; Στο Batman Superman #15 μέχρι το τέλος του τεύχους το στάτους κβο έχει επιστρέψει. Τίποτα σπουδαίο σαν τεύχος.

Όλο σχεδόν το Justice League #35 ασχολείται με την λυκοφιλία των Bruce Wayne και Lex Luthor. Κάτι που δεν είναι καθόλου κακό. Στο Earth 2 World's End #2 βλέπουμε πως η Starfire αυτού του σύμπαντος είναι μικρότερη ηλικιακά, σύμμαχος των δυνάμεων του Apokolips και θανατηφόρος. Στο New 52 Futures End #24 ο Superman επιστρέφει στην δράση. Στο Fables #145 της Vertigo είναι η σειρά των Totenkinder και Rose να προσπαθήσουν να σκοτώσουν τον τρελαμένο Bigby. Μαντέψτε το αποτέλεσμα!

INDIES

Στο Deadly Class #8, μαθαίνουμε λίγο από το παρελθόν του Marcus και θαυμάζουμε το πόσο καλός είναι ο Remender στα comics που γράφει για την Image. Το Manifest Destiny είναι μια σειρά που μου θύμισε την ύπαρξή της ένας καλός άνθρωπος πρόσφατα. Με δυο λόγια είναι "the Lewis and Clark expedition... but with monsters" και στο Manifest Destiny #11 βλέπουμε μια πρωτότυπη χρήση δολώματος. Το Trees #6 είναι επικεντρωμένο στον, πολύ μπερδεμένο ερωτικά, νεαρό Chenglei.

Όμορφο και εξαιρετικά απαισιόδοξο το B.P.R.D. Hell On Earth #124. Μερικές φανταστικές ιστορίες στο Dark Horse Presents #3. Θα ξεχωρίσω την τελευταία με τα χελωνάκια των Delgado και Campbell. To Veil #5 τελειώνει με την succubus της σειράς ελεύθερη χάρη σε έναν καλόκαρδο άνθρωπο. Το Witchfinder The Mysteries Of Unland #5 κλείνει την σειρά με μια μάνα να "θυσιάζεται" και με μια ματιά στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: