Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 22 - 10 - 2014



Αν ήμουν ακόμη μεγάλος fan της Marvel το Axis θα μου χάλαγε την μέρα, την εβδομάδα, τον μήνα. 


DC

Στο Multiversity The Just #1 οι απόγονοι των ηρώων είναι σελέμπριτις και βαριούνται πολύ. Άλλωστε, οι πρόγονοί τους αφάνισαν κάθε απειλή. Έτσι, προσπαθούν να περάσουν την ώρα τους εφευρίσκοντας κινδύνους ή γίνονται οι ίδιοι οι νέες απειλές. Στο Batman Eternal #29 μεταφερόμαστε στο Arkham στο οποίο πάνε όλα στραβά. Πολύ στραβά. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε στο επόμενο τεύχος μα και στο Arkham Manor #1 το οποίο θα ήταν καλύτερα να είχε εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα. Το Catwoman #35 είναι το πρώτο τεύχος της σειράς που δείχνει την Catwoman σαν crime lord. Επίσης είναι το καλύτερο τεύχος της σειράς εδώ και πολύ καιρό. Στο Superman #35, ο απογοητευμένος από την ανθρωπότητα Ulysses κάνει μια πρόταση-έκπληξη.

Στο Unwritten Volume 2 Apocalypse #10, o Tommy αποφασίζει μαζί με τους συντρόφους του να μετουσιωθούν στα λογοτεχνικά τους αντίστοιχα. Ε, δεν πάνε τα πράγματα όπως θα  ήθελαν. Στο Bodies #4 γίνονται τόσο πολλά ενδιαφέροντα πράγματα μα αυτό που σου μένει στο μυαλό είναι ο ηλίθιος πέφτουλας αστυνομικός. Διάβολε. Στο Dead Boy Detectives #10 τα φαντάσματα προσπαθούν να σώσουν την Rosa η οποία βρίσκεται σε κώμα. Όμορφο τεύχος με ενδιαφέρουσα χρήση των χρωμάτων.

Το Deathstroke #1 είναι πολύ χειρότερο από το πρώτο τεύχος του New52 launch. Στο Earth 2 World's End #3 μέσα σ'όλα εμφανίζεται και ο John Constantine. Στο Harley Quinn #11 η αμνησιακή Power Girl πέφτει στα χέρια της Harley. Hilarity ensues. Το Justice League Dark #35 το πέρασα στα γρήγορα. Το Aquaman #35 είναι καλό. Βρίσκω πολύ παράξενο το ότι συνεχίζω να διαβάζω αυτό το comic τόσο καιρό μετά το reboot του. Γίνεται πραγματικά καλή δουλειά.

INDIES

Με το Starlight #6 κλείνει αυτή η σειρά. O Duke επιστρέφει από τους νεκρούς και δίνει το έναυσμα για την ανατροπή του δικτάτορα και την απελευθέρωση του πλανήτη. Ένα πραγματικά καλό τέλος για μια σειρά που έλαμψε χάρη στο υπέροχο σχέδιο του Goran Parlov. Στο Walking Dead #133 ο Carl γκομενίζει, η Andrea συζητά με τους νεοφερμένους, η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Στο Wicked + The Divine #5 η Lucifer το'χει σκάσει από την φυλακή, οι υπόλοιποι θεοί προσπαθούν να την σταματήσουν και εκεί αρχίζουν και γίνονται πραγματάκια. Αχ, ας μην γίνει κακό στην συνέχεια όπως το Young Avengers. Το Lazarus #12 είναι ένα τεύχος στο οποίο, μέσα στ'άλλα, βλέπουμε την Forever να προσπαθεί να διασκεδάσει.

MARVEL

Ρε συ, στο Amazing X-Men #12 ακόμα με τα wendigos ασχολούνται. Το'χαν ξεχάσει και μάλλον και οι ίδιοι. To Avengers #37 αποτελεί συνέχεια του New Avengers #25 και είναι επίσης καλό. Susan Storm, θυμωμένη σύζυγος μα και διπλός πράκτορας. Το Cyclops #6 είναι το πρώτο μετά-Rucka τεύχος. Ο John Layman, του Chew, τα καταφέρνει καλά όπως και ο Javier Garron στο σχέδιο. Το She-Hulk #9 στο οποίο ξεκινά η δίκη του Captain America για μια αρχαία υπόθεση είναι καλό. Φυσικά η Marvel το πάει και αυτό το comic για κόψιμο. Το Avengers And X-Men Axis #3 είναι κακό, αφάνταστα κακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: