Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 29 - 10 - 2014


Αν δεν υπήρχε η Wonder Woman θα ξεκινούσα με τα comics της Image.


DC

To Wonder Woman #35 είναι το τελευταίο τεύχος των Azzarello και Chiang και είναι πολύ ωραίο. Δεν λέω πως δεν έχει τα προβλήματά του, τους από μηχανής θεούς που πετάγονται από δω κι από κει, μια στιγμή αμηχανίας. Τα έχει. Ακολουθεί όμως πιστά στο όραμά των δημιουργών του, έχει καλές σκηνές μάχης και ακόμη και την τελευταία στιγμή χτίζει τον χαρακτήρα της Wonder Woman. Και είναι μάλλον κρίμα που αυτή η σειρά θα συνεχίσει  με κατώτερους, στα χαρτιά τουλάχιστον, δημιουργούς.

Πέρα από τις περιπέτειες της Αμαζόνας αξίζει το Batman Eternal #30 στο οποίο απεικονίζεται η κατάρρευση του Arkham Asylum. Τα Earth 2 World's End #4 και New 52 Futures End #26 έχουν κάποιο ενδιαφέρον ενώ τα Harley Quinn Annual #1, Justice League Dark Annual #2, Justice League United Annual #1 και Swamp Thing Annual #3 διαβάζονται για λόγους πληρότητας.

INDIES

Στο αρκετά καλό Saga #24, η αδερφή του Will μάχεται, εξαιτίας μιας κλασικής παρεξήγησης, τις Sophie και Gwendolyn. Μετά, φυσικά, συμμαχεί μαζί τους. Στο κατόπι τους βρίσκονται δυο αναπάντεχοι σύμμαχοι. Ο Prince Robot και ο Marko. Στο Black Science #10 οι δυο πιτσιρικάδες ξεφεύγουν με θαυμαστό τρόπο από κάτι τηλεπαθητικά έντομα. Στο Low #4 βλέπουμε πως η αγάπη μιας κόρης χρειάζεται συνεχή προσπάθεια για να μην γίνει μίσος. Τα Outcast #4 και Sex #17 είναι ενδιαφέροντα.

Στο Baltimore The Wolf And The Apostle #1 ο Baltimore και η ομάδα του βρίσκονται στην Κριμέα, σε ένα μυστηριώδες κάστρο. Στο Deep Gravity #4 όσοι μπορούν να σωθούν από το φλεγόμενο σκάφος σώζονται και o Steven και η Michelle τα βρίσκουν. Το Little Nemo Return To Slumberland #2 είναι πανέμορφο. Στο Rachel Rising #29 η Rachel μπαίνει σε detective mode την στιγμή που η μικρή Zoe αντιμετωπίζει μια απειλή με πρωτότυπο τρόπο. To επετειακό Archer And Armstrong #25 είναι γεμάτο καλούδια.

MARVEL

Στο συμπαθητικό All-New X-Men #33 το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι αυτό της Jean και του Miles οι οποίοι ταξιδεύουν προς το σχολείο του Xavier. Στο Elektra #7 το σχέδιο του Alex Sanchez είναι πολύ κακό. Στο Fantastic Four #12 βλέπουμε να υπάρχει διαρροή από το σύμπαν του Heroes Reborn. Ωιμέ. Γιατί το έμπλεξαν και αυτό; Στο Guardians Of The Galaxy #20 ο Peter τελειώνει την ιστορία του κι ένα δάκρυ κυλά στο μάγουλο της Gamora. Έλεος λίγο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: