Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 05 - 11 - 2014


Bat-mania.


DC

Στο Batman Eternal #31 βλέπουμε πόσο badass μπορεί να γίνει ο Alfred. Το Detective Comics #36 έχει έναν ωραίο και ασυνήθιστο επίλογο για μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Batman. To Gotham Academy #2 είναι χαριτωμένα υπέροχο. Δεν σταματά εκεί όμως. Προσθέτει πολύ μυστήριο και όχι μόνο προς το τέλος. Το Grayson #4 είναι ένα δείγμα του πόσο έχει βελτιωθεί ο Janin σαν σχεδιαστής τα τελευταία χρόνια μα και το ό,τι μπορεί κανείς να πει ενδιαφέρουσες ιστορίες με τον Dick Grayson ακόμα κι αν δεν φορά την στολή του Batman.

Το Superman Unchained #9 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Συνολικά αυτή η σειρά, χωρίς να είναι κακή, είναι σίγουρα η χειρότερη του Scott Snyder πράγμα που με κάνει να πω, έτσι εύκολα, πως φταίει ο Jim Lee. To Action Comics #36 είναι καλό. Pak και Kuder από την μια, μουσάτος Superman και ζόμπι στην Smallville από την άλλη. Στο Swamp Thing #36, ο Alec κερδίζει τον πρώτο γύρο εναντίον των μηχανών μα κι αυτές δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Τα New 52 Futures End #27 και Aquaman And The Others #7 διαβάζονται. Από τα Earth 2 #28 και Earth 2 World's End #5 είναι ελαφρά καλύτερο το πρώτο. Το Green Arrow #36 με κάνει να παρατήσω τον τίτλο για την ώρα. Το Fairest #31 έχει αρκετή πλάκα μεν μα με κάνει να λυπάμαι την κοπέλα που έμπλεξε με τον Reynard. To Names #3 είναι ενδιαφέρον μα έχω διαβάσει και καλύτερο Milligan.

INDIES

Στο Birthright #2, από την μια έχουμε τον ενήλικο Mikey να προσπαθεί να αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα και από την άλλη τον ανήλικο εαυτό του να μην μπορεί να αποδεχτεί το τίτλο του ήρωα και να φεύγει προς το άγνωστο. Στο Chew #44 ο Collector μακελεύει τους "κομάντος" που πάνε να τον συλλάβουν. To God Hates Astronauts #3 με έκανε να αποφασίσω να παρατήσω το comic για την ώρα και να το ξαναπιάσω όταν θα έχει βγάλει περισσότερα τεύχη. Τα όσα κάνει η Velvet Templeton μέσα σε ένα τεύχος, συγκεκριμένα το Velvet #8, σε κάνουν να αναφωνήσεις "κανένας James Bond". To Punks The Comic #2 είναι τρελό. Ή τέλειο. Ή και τα δυο.

Στο Woods #7 διαβάζουμε πως ο χοντρούλης Μπεν κάνει κατά λάθος "coming-out" στον πατέρα του. Στο Ghost #9 η ηρωίδα αποφασίζει να στρέψει την προσοχή της και στο κοινό έγκλημα. Tο Usagi Yojimbo Senso #4 ξεκινά με τους Usagi και Tomoe παγιδευμένους στα συντρίμμια που προκάλεσε το διαστημόπλοιο και συνεχίζει με την προσπάθεια διαφυγής τους.

MARVEL

Το ότι ασχολούμαι με την Marvel αυτήν την βδομάδα οφείλεται στο Miracleman #13 και στο Rocket Raccoon #5. Του πρώτου η αξία είναι γνωστή. Αρκεί να πω πως είναι το τεύχος στο οποίο ο Miracleman ταξιδεύει στον Qys. Στο δεύτερο, ο Groot παίρνει την πρωτοβουλία να διηγηθεί ένα παραμύθι σε κάτι προσκοπάκια. Ναι, ο Groot. Από κει και πέρα τα Death Of Wolverine Life After Logan #1 και Spider-Man 2099 #3 δεν είναι εντελώς για πέταμα. Για πέταμα είναι το X-Men #21 μα κυρίως το Avengers And X-Men Axis #4 που πιάνει απίστευτο πάτο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: