Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 10 - 12 - 2014


Παραμονή Χριστουγέννων!


INDIES

Το Copperhead #4 έχει ένα μεγάλο ελάττωμα. Είναι πολύ μικρό! Μια καταδίωξη εδώ, ένα στήσιμο παγίδας εκεί, μπαμ, τέλος, κλιφχάνγκερ! Το East Of West The World #1 δεν είναι κανονικό τεύχος. Έχει έξι σελίδες ιστορία με τους Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης και ύστερα είναι γεμάτο χάρτες με τα κρατίδια της Βορείου Αμερικής. Στο Sex Criminals #9 διαβάζουμε πως η πορνοστάρ-φαντασίωση του Jon έχει την ίδια "υπερδύναμη". Το Walking Dead #135 ήταν πολύ σαπουνόπερα για τα γούστα μου. Το Sinergy #2 έχει πλάκα.

Το Valiant #1 είναι ένα comic στο οποίο συνευρίσκονται όλοι οι σημαντικοί χαρακτήρες της Valiant με αφορμή την προσπάθεια του Gilad να προστατέψει μια geomancer. Οι Lemire και Kindt κάνουν πολύ καλή δουλειά. Στο Rachel Rising #30 η Rachel "ταξιδεύει" και οι φίλοι της ανησυχούν. Στο Abe Sapien #18 μια ειρηνική πόλη κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό. Το Little Nemo Return To Slumberland #3 είναι πολύ όμορφο. Για το Dungeons And Dragons Legends Of Baldur's Gate #3 δικαιολογήθηκα την περασμένη φορά.

DC

Το Batgirl #37 προκάλεσε αντιδράσεις. Δεν έπρεπε, λέει, ο κακός την υπόθεσης να είναι ένας ποπ σταρ που θέλει να γίνει Batgirl στην θέση της Batgirl. Βρήκα τις αντιδράσεις αστείες και τις περισσότερες αναλύσεις υπερβολικές. Στο Batman Eternal #36 o Bard νομίζει πως νίκησε. Τι κρίμα που όχι μόνο δεν το έκανε μα ήταν μαριονέτα μιας μαριονέτας. Μαριονετίστας o Riddler, που μάλλον θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για το Year Zero. To Harley Quinn Holiday Special #1 είναι πολύ καλό. Αποτελείται από τρεις διαφορετικές ιστορίες μέσα στο εορταστικό κλίμα μα και στην παράνοια της Harley.



Στο Coffin Hill #14, μια παρέα serial killers "επισκέπτονται" το Coffin Manor. Μέγα λάθος! Το Justice League United #7 με απογοήτευσε. Τα δυο τελευταία τεύχη της σειράς δεν είναι και πολύ του γούστου μου. Το Constantine #20 θυμίζει αρκετά Vertigo. To Klarion #3 μάλλον με μπέρδεψε. Τα Earth 2 World's End #10, New 52 Futures End #32, New Suicide Squad #5 και Worlds' Finest #29 τα διάβασα μα δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω γι' αυτά.

MARVEL

Το Guardians Of The Galaxy Annual #1 είναι ένα όχι ιδιαίτερα σημαντικό μα καλό, κατά τ' άλλα, τεύχος. Το Rocket Raccoon #6 έχει σκηνή με τον Rocket να τραγουδά το "Spacegrass" των Clutch! Στο Thor #3 η Θώραινα λύνει έναν γόρδιο δεσμό λίγο πριν εμφανιστεί ο Θωρ ζητώντας πίσω το σφυρί του. Το All-New Ultimates #11 "τρώγεται".



Στο Spider-Man And The X-Men #1 για κάποιον λόγο ο Spidey παίρνει την θέση του Wolverine. Καλύτερα να πιάσω να διαβάσω παλιά FF. Τα X-Men #22 και Amazing X-Men #14 είναι για πέταμα. Το Uncanny X-Men Annual #1 όμως είναι συμπαθητικό και έχει και τον Andrea Sorrentinο στο σχέδιο. To Avengers #39 είναι καλό. Ούτε με μπέρδεψε, ούτε τίποτα. Και μιλάμε για φάση Illuminati Vs SHIELD Avengers Vs New Avengers! Το Avengers World #16 μετριότατο, το Avengers And X-Men Axis #7, όπως αναμενόταν, κάκιστο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: