Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 12 - 11 - 2014


Επιστροφή στην κανονική ροή. Άντε, γιατί έχω μείνει πάνω από μήνα πίσω.


DC

Το Batman #36 είναι το τεύχος στο οποίο έχουμε την επίσημη επιστροφή του Joker. Ενός Joker αλλαγμένου και πιο επικίνδυνου από ποτέ. Ενός Joker που έκανε μαριονέτες του τα μέλη της Justice League και που προκαλεί έκπληξη ακόμα και στον Σκοτεινό Ιππότη. Α και όλα αυτά σε ένα καλογραμμένο και πανέμορφο τεύχος. Το Batgirl #36 είναι όμορφο, βουτάει στην pop κουλτούρα και έχει πολύ καλές σκηνές δράσης. Στο Batman Eternal #32 o Hush καταφέρνει να πάρει υπό τον έλεγχό του όλες τις κρυψώνες του Batman στην Gotham. Ουπς!

H εμφάνιση κάποιων μελών κάποιας Legion στο Justice League United #6 με μπέρδεψε πολύ. Στο Earth 2 World's End #6 έχουμε την εμφάνιση ενός "bear" Ted Grant. Τα Klarion #2, New 52 Futures End #28, New Suicide Squad #4, Worlds' Finest #28 και Constantine #19 διαβάζονται μα δεν τα προτείνω κιόλας. Προτείνω όμως το Coffin Hill #13 καθώς και το The Kitchen #1 της Vertigo.

MARVEL

Η εμφάνιση της Lila Cheney στο Captain Marvel #9 κρίνεται απολύτως επιτυχημένη. Μακάρι να την κάνουν regular. Στο She-Hulk #10 διαβάζουμε την κατάληξη της δίκης του Steve Rogers. Σπόιλερ, τον αθωώνουν. Στο Silver Surfer #7 οι δυο πρωταγωνιστές μάλλον...τα φτιάχνουν. Στο Thor #2 η Θώραινα βρίσκεται ανάμεσα σε μια διαμάχη των Dario Agger και Malekith. Καλό τεύχος, καλό comic, λίγα τα ψωμιά του.

Συμβαίνουν απίστευτα πολλά πράγματα στο Miles Morales Ultimate Spider-Man #7. Ο Goblin νικιέται, η φιλενάδα του Miles είναι κόρη πρακτόρων της Hydra, ο Pete και η MJ φεύγουν προς το ηλιοβασίλεμα, ο πατέρας του Miles επιστρέφει. Ουφ! Όσο βελτιωμένο και να εμφανίζεται δηλαδή το All-New Ultimates #10 δεν σου κινεί τόσο το ενδιαφέρον. Για την ιστορία να πως πως υπάρχουν και τα Bucky Barnes The Winter Soldier #2, Captain America And The Mighty Avengers #1 πριν αρχίσω να γελάω με το πόσο κακό είναι το Avengers And X-Men Axis #5.

INDIES

Είναι άραγε άδικη η συμπεριφορά της Σερίφη Bronson προς τον Ishmael; Αυτά και άλλα πολλά στο Copperhead #3. To υποψιαζόμασταν και στα προηγούμενα, στο MPH #4 γίνεται εμφανές: ο Chevy είναι μεγάλο καθίκι. Με την ευκαιρία του Outcast #5 πρέπει να ομολογήσω πως έχω αρχίσει να το βαριέμαι αφόρητα. Το Walking Dead #134 έχει βία παντού, μέσα κι έξω από τους φράχτες. Στο Wytches #2 γίνονται πραγματάκια. Εγώ όμως θα σταθώ στο χρώμα του Hollingsworth που είναι το αντίθετο του διακριτικού και καταφέρνει να ορίσει την διάθεση. Στο Dark Ages #4 η παρέα των πολεμιστών και του εξωγήινου ξεφεύγει προσωρινά από τους διώκτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: