Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 17 - 12 - 2014


Batman σε πολλές δόσεις, Multiversity και Sandman.


DC

Τα Batman #37 και Batman And Robin #37 είναι εκπληκτικά! Στο πρώτο έχουμε τον Joker να επιτίθεται σε ό,τι έχει ιερό ο Bruce Wayne, στον Gordon, σε ολόκληρη την Gotham. Στο δεύτερο παρακολουθούμε μια μονομαχία μεταξύ Batman και Darkseid με έπαθλο έναν κρύσταλλο και την ζωή του Damian! Τρόμος και αγωνία στο πρώτο, επικές σκηνές στο δεύτερο. Επίσης υπάρχει το Batman Eternal #37 που μάλλον όμως είναι μέτριο μα και το Batman Superman #17 που θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Τουλάχιστον σου κεντρίζει το ενδιαφέρον μιας και ο Superman αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που θυμίζει τον Joker. To Batwoman #37 δεν παρουσιάζει κάποια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα τεύχη. Το Catwoman #37 είναι καλό ενώ δείχνει πώς ο νέος ρόλος της Selina επιφέρει αλλαγές στον χαρακτήρα της.


Είναι το Sandman Overture #4 το πιο όμορφο comic αυτού του μήνα; Μάλλον ναι. Έχει αξία να προσπαθήσει κανείς να περιγράψει τι γίνεται σε αυτό; Μάλλον όχι. Είναι μια εμπειρία που πρέπει κανείς να την ζήσει. Για παράδειγμα μπορώ να ξεπετάξω το Fables #147 με ένα "η Rose Red επιστρέφει στο πατρικό της με σκοπό να μάθει την πραγματική ιστορία της οικογένειάς της" κάτι που δεν κάθομαι να κάνω στο Sandman. Στο Kitchen #2 οι τρεις Ιρλανδές αναγκάζονται να φτάσουν σε νέα άκρα όταν πέφτουν θύματα εκβιασμού.


Το Multiversity Thunderworld #1 είναι υπέροχο και έχει τους Stewart και Fairbairn να κάνουν εξαίσια δουλειά στον τομέα του artwork. Μακάρι να γινόταν υπόδειγμα για μια μελλοντική σειρά με τον Shazam aka Captain Marvel. Στo Justice League #37 ο Luthor γίνεται στόχος όσο τα μέλη της Justice League που δεν έχουν ασθενήσει προσπαθούν να κάνουν κάτι με τον Amazo Virus. Τα New 52 Futures End #33 και Earth 2 World's End #11 απλώς διαβάζονται. Το Wonder Woman #37 δυστυχώς όχι. Πραγματικά στεναχωριέμαι.

MARVEL

Στο Captain Marvel #10 χάρη στην αλληλογραφία που καταλήγει στην Lila Cheney, η Carol μαθαίνει νέα από τους φίλους της στη Γη. Στο Guardians Of The Galaxy #22 η ίδια βλέπει πρώτη πως προτείνουν τον Peter ως πρόεδρο πριν το μάθει ο ίδιος. Στο Black Widow #13, τα ΜΜΕ κυνηγούν την Νατάσα όσο η ίδια κυνηγά αυτούς που θέλουν το κακό της. Στο Elektra #9, η Elektra και ένας δράκος την πέφτουν στο Hand. Στο Miles Morales Ultimate Spider-Man #8, ο πατέρας του Miles του αποκαλύπτει πως ήταν πράκτορας του Fury με αποστολή να γίνει συνεργάτης του Kingpin. Στο Moon Knight #10, ο χωρίς υπερδυνάμεις Mark Spector στέκεται εμπόδιο στα σχέδια της πρώην ψυχολόγου του. Στο Ms. Marvel #10 υπάρχει άλλη μια αναμέτρηση με τον "Inventor".

Το All-New X-Men #34 μας παρουσιάζει τι μπορεί να γίνει όταν συναντηθούν δυο Jean Grey από διαφορετικές διαστάσεις. Όχι πολλά. Στο Fantastic Four #14 αλλάζουν χρώμα στις στολές τους. Πάλι! Το Storm #6 είναι μετριότατο. Το All-New Captain America #2 χωρίς να είναι άσχημο σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί να χαραμίζονται έτσι ταλαντούχοι δημιουργοί όπως ο Remender και ο Immonen. To Avengers And X-Men Axis #8 δυστυχώς υπάρχει.

INDIES

Στο Wytches #3 η Sailor έχει εξαφανιστεί και οι γονείς της μαζί με την αστυνομία την ψάχνουν. Μια πρόσφατη τρομακτική εμπειρία του πατέρα της που δεν γίνεται φυσικά πιστευτή, στέκεται εμπόδιο στην συνέχιση της προσπάθειας. Στο Wicked + The Divine #6 η Laura κάνει το μεγάλο βήμα προς την διασημότητα. Στο Manifest Destiny #12 η ερευνητική αποστολή συναντά μια φυλή ινδιάνων. To B.P.R.D. Hell On Earth #126 είναι σχετικά εντάξει, το Dark Horse Presents #5 έχει κάποιες καλές ιστορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: