Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφορίες 26 - 11 - 2014


Αμάν, κι άλλο ποστ; Τόσο σύντομα;


DC

Το Gotham By Midnight #1 είναι το πρώτο τεύχος μιας σειράς που έχει να κάνει με υπερφυσικά φαινόμενα στην Gotham και την ομάδα του GCPD που τα αντιμετωπίζει. Φαίνεται ενδιαφέρον. Στο Arkham Manor #2, ο μεταμφιεσμένος Bruce δεν κάνει τόση πρόοδο όση θα ήλπιζε. Στο Batman Eternal #34, o Batman αναμετριέται με τον Hush μόνο και μόνο για να καταλάβει πως δεν είναι ούτε αυτός πίσω απ' όλα αυτά. Tο Catwoman #36 έχει λίγη Catwoman και πολλή Selina να προσπαθεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Αχ, βάσανο το να αναγκάζεσαι να γίνεις αρχηγός της μαφίας της Gotham!

Στο Superman #36 βλέπουμε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο τα περιέγραφε ο Ulysses. Φυσικά και ακολουθεί μια σύρραξη. Στο Aquaman #36 o Arthur φέρνει τον Manhunter στην Ατλαντίδα για να παίξει τον psychic detective. Ξεσπά χάος, όπως σωστά προέβλεψε μια κάτοικος του βυθού. Τα Justice League Dark #36, New 52 Futures End #30 και Earth 2 World's End #8 λίγο πολύ διαβάζονται. Το Deathstroke #2 όμως είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Αυτό δεν το περίμενα.

Στο Unwritten: Apocalypse #11 το κακό κάνει την ανατροπή και κερδίζει την τελευταία στιγμή! Μέχρι το επόμενο τεύχος δηλαδή. Το Bodies #5 είναι πολύ ενδιαφέρον μα πρέπει να ομολογήσω πως κάπου έχω χάσει την μπάλα και πως μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσω τα προηγούμενα τεύχη. Ή να το περιμένω να τελειώσει. Στο Dead Boy Detectives #11 το arc τελειώνει με ευτυχισμένο τρόπο σχεδόν για όλους τους χαρακτήρες.

INDIES

Μου φαίνεται πως ο Moore έχει βαλθεί να αφήσει το αποτύπωμά του σε όλα τα comics της Avatar. Έτσι προκύπτει το Crossed Plus 100 #1, ένα καλό comic που μάλλον έχει μικρή σχέση με το κανονικό Crossed στο οποίο βασίζεται. Το Massive #29 είναι το προτελευταίο τεύχος μιας, σε γενικές γραμμές, καλής σειράς που νόμιζες πως ήταν post-apocalyptic ενώ ήταν pre-apocalyptic.

To τέλος του Baltimore The Wolf And The Apostle #2 σήμανε άλλη μια προσθήκη στην ομάδα του Baltimore. Στο Sex #18 βλέπουμε την ιστορία του "Joker" αυτού του σύμπαντος. Στο Lazarus #13 η Forever έχει περνάει μερικές ευτυχισμένες στιγμές πριν την καλέσει το καθήκον. Tο Trees #7 μας αφήνει με έναν φασίστα λιγότερο. Μια χαρά! To Archer And Armstrong The One Percent #1 έχει πλάκα μα είναι λίγο άσχημο.

MARVEL

Λίγα πράγματα. Στο καλό Cyclops #7 ο πιτσιρικάς Scott κάνει το μούτσο για τους διαστημικούς πειρατές που έχουν αιχμαλωτίσει τον πατέρα του. Στο New Avengers #27 ο Thor κρατά το σφυρί του... Thorr και εκεί άρχισα να μπερδεύομαι. Πάλι. Καταραμένε Hickman.

Δεν υπάρχουν σχόλια: