Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Κυκλοφορίες 24 - 12 - 2014


Η Κιβωτός του Callum Israel


INDIES

Με το Massive #30 πέφτουν οι τίτλοι τέλους. Μετά τον κατακλυσμό και την σχεδόν ολοκληρωτική εξαφάνιση της ανθρωπότητας, τι; Μια νέα αρχή και η εξερεύνηση της ανανεωμένης Γης. Μια συνολικά καλή σειρά που αξίζει να διαβαστεί. Δεν νομίζω να πάρει παραπάνω από ένα απογευματάκι.

To They're Not Like Us #1 είναι το πρώτο τεύχος της σειράς των Stephenson, Gane και Bellaire και ασχολείται με μια ομάδα ανθρώπων με υπερφυσικές δυνάμεις. Ιδιαίτερα καλό τεύχος. Στο Black Science #11 γίνεται χαμός καθώς από την μια υπάρχουν οι τηλεπαθητικές "κατσαρίδες" και από την άλλη δυο διαφορετικοί Grants. To Graveyard Shift #1 των Faerber και Bueno έχει σαν πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό ο οποίος γίνεται στόχος βρικολάκων. Το Outcast #6, εντάξει, διαβάζεται.

DC

Ποσότητα και ποικιλία στα comics που σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τον Batman. O Bruce Wayne σε μυστική αποστολή στο νέο άσυλο; Arkham Manor #3. Batman comic με δομή τηλεοπτικής σειράς; Batman Eternal #38. Tie-in στο προηγούμενο με τον Joker πρωταγωνιστή; Batman Annual #3. Με μια νέα Catwoman στην θέση της Selina; Catwoman Annual #2. Για τους λάτρεις του υπερφυσικού; Gotham By Midnight #2. Κάτι πολύ αστείο; Harley Quinn #13. Κάτι για τους fans του Damian Wayne; Robin Rises Alpha #1. Ρε, με το Grayson Annual #1 υπάρχει κάτι ακόμα και για τους fans της Helena Bertinelli, όσοι κι αν είναι αυτοί!


Στο Superman #37, ο Superman βάζει ένα δίλημμα στον Ulysses. Να επιλέξει τους γονείς του ή τον πλανήτη στον οποίο μεγάλωσε. Στο Aquaman #37 η ανακάλυψη μιας αρχαίας πύλης οδηγεί στην πόλη των νοημόνων πιθήκων και στον Grood. To Deathstroke #3 διαβάζεται. Το Earth 2 World's End #12 είναι ασύνδετο. To Superman Wonder Woman #14 είναι σχετικά καλό, σίγουρα καλύτερο από το σκέτο Wonder Woman και έχει μια εκπληξούλα στο τέλος του. Με το Bodies #6 αρχίζει να σχηματίζεται η εικόνα του παζλ. Το Dead Boy Detectives #12 παίζει να είναι το πιο feel-good τεύχος της σειράς.

MARVEL

Στο She-Hulk #11, η She-Hulk βρίσκει στο γραφείο της την Titania και ακολουθεί τιτανομαχία. Πλάκα έχει. Στο Cyclops #8, o Scott καταφέρνει να γίνει πολύτιμο μέλος των πειρατών που κρατούν αιχμάλωτο τον πατέρα του και να κάνει σεξ. Μπράβο στο παιδί. Στο Daredevil #11. o Matt ασχολείται με κάτι κασκαντέρ. Τα Loki Agent Of Asgard #9 και Magneto #13 δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Έπεσε το Axis και τα πλάκωσε.

To New Avengers #28 είναι σχετικά καλό. Τα κρυμμένα χαρτιά όλων εμφανίζονται σιγά σιγά. Το μόνο άξιο αναφοράς στο Captain America And The Mighty Avengers #3 είναι η εμφάνιση ενός Ultimo Drone σε κάποιο ελληνικό νησί. Το Uncanny X-Men #29 είναι μετριότατο και έχει περισσότερα ταξίδια στο χρόνο απ' ότι θα έπρεπε. Το All-New X-Men Annual #1 είναι η συνέχεια του Uncanny X-Men Annual #1. To Avengers And X-Men Axis #9 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στα τσακίδια! Δυστυχώς άφησε υπολείμματα σε όλο το MCU.

Δεν υπάρχουν σχόλια: