Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Κυκλοφορίες 14 - 01 - 2015


Δεν σας έλειψα, ε;


MARVEL

To Star Wars #1 είναι το πρώτο τεύχος μιας πλειάδας, ολοκαίνουριων σε αυτό το σύμπαν, σειρών, που θα κυκλοφορήσει η Marvel. Συγγραφέας του ο Jason Aaron, σχεδιαστής του ο John Cassaday. Αν με ρωτούσατε πριν λίγο καιρό θα έλεγα πως δεν αντέχω τον πρώτο και λατρεύω τον δεύτερο. Οι πρόσφατες δουλειές τους όμως στο Thor και στο Uncanny Avengers αντίστοιχα έχουν αλλάξει την γνώμη μου υπέρ του πρώτου και εις βάρους του δεύτερου. Και το Star Wars μάλλον δικαιώνει αυτήν μου την αλλαγή.

Περνάω στο MCU. Το Avengers #40 είναι πραγματικά καλό. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και ο Hickman έχει, επιτέλους, ανεβάσει στροφές. Δεν με χαλάει αυτή η "take no prisoners" φάση. Συνεχίζω με Captain Marvel #11, που το μόνο κακό που έχει είναι πως έπρεπε να 'χε βγει τα Χριστούγεννα. Στο Cyclops #9, ο πιτσιρικάς Scott αποδεικνύεται πιο καπάτσος από τις υπόλοιπες εκδόσεις αυτού του χαρακτήρα. Από το Daredevil #12 μου άρεσε κυρίως το artwork. Στο Miles Morales Ultimate Spider-Man #9, o πατέρας Morales συνεχίζει την διήγηση του πως έγινε μυστικός πράκτορας της SHIELD.

INDIES

Με το Copperhead #5 κλείνει, αρκετά ικανοποιητικά μπορώ να πω, το πρώτο arc αυτού του comic. Η αλήθεια τελικά ελευθερώνει. Στο Jupiter's Legacy #5, ο Major Wolfe εκμεταλλεύεται την καλοσύνη του μικρού Jason ώστε να τον κάνει να αποκαλυφθεί. Λογάριαζε όμως χωρίς την μάνα του. Στο Lazarus #14 βλέπουμε την Forever να ακολουθεί, επιτέλους, μια δικιά της ατζέντα. Το Rat Queens Special Braga #1 μάλλον χρωστά την ύπαρξή του στο θλιβερό συμβάν εξαιτίας του οποίου απολύθηκε ο βασικός σχεδιαστής. Στο Walking Dead #136 o Karl γίνεται φίλος με την αιχμάλωτη την στιγμή που σχεδιάζεται πραξικόπημα. To Rai #6 αξίζει, το Abe Sapien #19, ούτε κρύο ούτε ζέστη, το Conan Red Sonja #1 είναι ενδιαφέρον.

DC

Στο Batgirl #38, η Babs ακούει γκρίνια για το άλτερ έγκο της από όλες τις πλευρές. Στο Batman Eternal #41 η Harper Row είναι η μοναδική που μπορεί να σταματήσει τον Hatter. Στο Grayson #6 έχουμε την απαγωγή του Dick από τον Midnighter και το πιο αστείο πάνελ της σειράς. Τα Earth 2 World's End #15, Worlds' Finest #30, New 52 Futures End #37, Justice League United #8 και Superman Wonder Woman #15 διαβάζονται μεν, κανένα δεν είναι ιδιαίτερα καλό δε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: