Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Κυκλοφορίες 11 - 02 - 2015


Καρδούλες.


DC

Στο Harley Quinn Valentines Day Special #1, όχι μόνο διασταυρώνονται οι δρόμοι της Harley και του Batman, μα βλέπει ο καθένας τους τους ρομαντικά όνειρα με πρωταγωνιστές τους δυο τους. Στο Batman Eternal #45, Batman, Batwing και Jim Corrigan αντιμετωπίζουν υπερφυσικά φαινόμενα. To Coffin Hill #15 είναι ενδιαφέρον μα λίγο χύμα. To Justice League United #09 έχει υπερβολικά πολλούς χαρακτήρες πια, έτσι; Στο New 52 Futures End #41 έχουμε μάχες με τον Brainiac, στη Γη και στο διάστημα. Τα Earth 2 Worlds End #19 και Worlds Finest Vol 3 #31 τα διάβασα από συνήθεια.

MARVEL

Στο All-New X-Men #36, οι All-New, οι Ultimate και ο Miles νικούν τον Doom και οι πρώτοι γυρνούν στον κόσμο τους. Στο Captain Marvel #12 η Lila γυρίζει την Carol πίσω στο σκάφος της το οποίο όμως είναι για κάποιον λόγο ακυβέρνητο. Στο Cyclops #10, o Scott έχει τύψεις που άφησε τους "συντρόφους" του αβοήθητους και γυρίζει πίσω. Στο Guardians Of The Galaxy #24, έχουμε το δεύτερο μέρος του Black Vortex crossover. Στο Thor #5, ο φεμινισμός της Titania λειτουργεί υπέρ της Thor. Στο Darth Vader #1 ένας αγνώριστος Larocca σχεδιάζει μια ιστορία που βρίσκεται λίγο μετά τα πρώτα τρία τεύχη Star Wars.

INDIES

Στο Rachel Rising #31, η Rachel ξυπνά από κώμα έχοντας ονειρευτεί ένα πιθανό μέλλον. Στο Walking Dead #137, ο Carl κάνει σεξ. Στο Abe Sapien #20, η Megan ρίχνει ταρώ. Στο Conan Red Sonja #2 συνυπάρχουν ο Conan, η Sonja, η Belit και ο Thoth Amon . Τέλος, να πάρω μια ευκαιρία από το 2000AD #1917 και να πω, πως εδώ και μερικά τεύχη έχουν επιστρέψει οι Dark Judges!

Δεν υπάρχουν σχόλια: