Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Κυκλοφορίες 21 - 01 - 2015


I'm back!


DC

Στο Batman And Robin #38, ο αναγεννημένος και άτρωτος πια Damian, βλέπει συνεχώς εφιάλτες και αποφασίζει να κάνει κάτι γι'αυτούς. Στο Batman Eternal #42, όλη την δουλειά την βγάζει η Harper Row. To Batman Superman #18, χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο έχει κάποιες καλές ιδέες: Kandorians αντί για σφαίρες! Στο Justice League #38 βλέπουμε και τον Batman υπό τον έλεγχο του ιού Amazo. Τα Earth 2 World's End #16 και New 52 Futures End #38 ψιλοδιαβάζονται.

Στο Fables #148, συνεχίζεται η ιστορία της μητέρας των Snow και Rose. Είναι γεμάτη μαγεία και αδελφοκτονίες. Στο Kitchen #3, οι τρεις Ιρλανδές, τεμαχίζουν πτώματα, διαφωνούν, ερωτεύονται και γενικά ζουν την ζωή των γκάνγκστερ με τον δικό τους τρόπο.

MARVEL

X-Men από δυο διαφορετικά σύμπαντα, ο Miles Morales, o Ultimate Doom, ένας κακός αχταρμάς το All-New X-Men #35. To Black Widow #14 θα ήταν καλύτερο αν αντί για την Widow είχε να κάνει με την Elektra. To Elektra #10 δεν θα ήταν, είναι ήδη καλό. Το Moon Knight #11 μου θύμισε το Hawkeye ως προς το στυλ. Καλό τεύχος. Στο Rocket Raccoon #7, ο Groot δηλητηριάζεται και ο Rocket αναλαμβάνει αποστολή σωτηρίας του. Το Guardians Of The Galaxy #23, με τον πλανήτη των Symbiotes, είναι καλό ενώ το Legendary Star-Lord #8, με την Kitty Pryde, μέτριο. Τέλος, στο Fantastic Four #642, έχουμε την επιστροφή των πιτσιρικάδων του Future Foundation.

INDIES

Το Crossed Plus 100 #2 αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα πως ο Moore μπορεί να πάρει οποιοδήποτε υλικό και να το μετατρέψει σε κάτι, στην χειρότερη περίπτωση, αξιοπρεπές. Εγώ το βρίσκω τόσο καλό που μάλλον θα με παρακινήσει να πιάσω και την κανονική σειρά η οποία ποτέ δεν μου έκανε κλικ. Tο B.P.R.D. Hell On Earth #127 ασχολείται με τον μυστηριώδη Agent Ηoward. To Dark Horse Presents #6 έχει και ενδιαφέρουσες ιστορίες. Στο Invincible #116, ο Mark λέει στην Eve πως δεν μπορούν να μείνουν στην Γη όσο κυβερνά ο Robot. Στο Wicked + The Divine #7, η Laura συναντά τον Woden που μοιάζει με μέλος των Daft Punk. Στο Valiant #2, ο αγώνας του Gilad για την σωτηρία της Geomancer συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: