Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Κυκλοφορίες 11 - 03 - 2015


Κι άλλο sci-fi!


INDIES

To Southern Cross #1 των Cloonan, Belanger και Loughridge, θυμίζει τις sci fi ταινίες του Paul Verhoeven και το Ballad of Halo Jones. Έχει μια συμπαθητική πρωταγωνίστρια, ένα ενδιαφέρον μυστήριο και ένα ταξίδι από τη Γη στη Σελήνη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; To East Of West #18 αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του στον Babylon και στον εικονικό κόσμο στον οποίο ζει. 

Στο Walking Dead #138, o Gregory αποδεικνύει άλλη μια φορά την ανικανότητά του ενώ η Lydia, την οποία ο Carl έχει ερωτευτεί, γυρίζει πίσω στους δικούς της. Το Sinergy #5 διαβάζεται. Το Surface #1 των Kot, Foss και Bellaire είναι ενδιαφέρον και πολύ όμορφο. Αξίζει μια ματιά. Στο Rachel Rising #32, βλέπουμε πως ένας παράξενος θάνατος ήταν τελικά αυτοκτονία. Tο Abe Sapien #21 απλώς διαβάζεται.

MARVEL

Στο Captain Marvel #13, η Carol, σώζει τους φίλους της που βρίσκονται αιχμάλωτοι σε ένα δουλεμπορικό σκάφος. Στο Ms. Marvel #13 πετάγονται Inhumans από παντού, είτε με την μορφή προξενιών, είτε με την μορφή εγκληματιών. Στο Thor #6, Agger και Malekith συμμαχούν ενώ στην Asgard, Odin και Freya ρίχνουν ομηρικούς καυγάδες. Το All-New X-Men #37 ασχολείται με την Jean και την Emma και έχει υπέροχο artwork από τον Mike Del Mundo. To Spider-Gwen #2 είναι καλό.

Επειδή τα Rocket Raccoon και Squirel-Girl δεν ήταν αρκετά, η Marvel έβγαλε το Howard The Duck #1! Στο Ant-Man #3 έχουμε μονομαχία Ant-Man εναντίον Taskmaster την οποία χάνει ο Ant-Man γιατί ξέχασαν όλοι στην Marvel πως πριν ένα εξάμηνο νικούσε τον Doom. Στο Miles Morales The Ultimate Spider-Man #11, o Miles βρίσκεται αιχμάλωτος των γονιών της φιλενάδας του που είναι μέλη της Hydra. Στο Silver Surfer #10 ο Galactus τρώει τον πλανήτη αλλά αφήνει τους κατοίκους του να φύγουν. Το Fantastic Four #644 είναι λίγο ό,τι να 'ναι. Το Star Wars #3 είναι σχετικά εντάξει.

DC

To Action Comics #40 παρουσιάζει τον Superman στον κόσμο του Bizzaro και είναι πολύ αστείο και όμορφο. Στο Batman Eternal #49, ο Gordon αντιγράφει τον Rorscach και ο Alfred δίνει ένα καλό μάθημα στον Hush. To Detective Comics Endgame #1 αποτελεί tie-in του Endgame storyline από το Batman (duh) και δεν είναι κάτι σπουδαίο. Στο Earth 2 World's End #23 γίνονται κάποια πράγματα, το Worlds' Finest #32 διαβάζεται ενώ στο Justice League United #10 έχουμε το τέλος του storyline. Στο New 52 Futures End #45 ένας απέθαντος πεθαίνει και κάποιοι πεθαμένοι γίνονται ζόμπι. Tο Coffin Hill #16 μου θύμισε Judge Dredd σε κάποια φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: