Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Κυκλοφορίες 25 - 03 - 2015


Damian και Multiversity.


DC

Στο Batman And Robin #40, ο Batman με την βοήθεια της Justice League, καταφέρνει να κάνει τον Damian να εξαντλήσει τις υπερδυνάμεις του. Στο Gotham Academy #6 έχουμε τον Batman, τον Croc, πολλή πίτσα και έναν νέο μαθητή που λέγεται...Damian Wayne. To Arkham Manor #6 είναι ένα συμπαθητικό τελευταίο τεύχος. Στο Gotham By Midnight #5, η Gotham σώζεται από την οργή του Spectre. Στο Catwoman #40 η Selina ξαναβάζει τη στολή της. Το Deathstroke #6 έχει μπόλικη βία και την Harley. Στο Batman Eternal #51 αποκαλύπτεται ο συνεργάτης του Cluemaster.



Στο Multiversity Ultra Comics #1, ο Morrison γράφει λες και προσπαθεί να σπάσει κάποιο ρεκόρ meta αφήγησης ενώ ο Mankhe κάνει φοβερή σχεδιαστική δουλειά. Το Aquaman #40 είναι το τελευταίο μέρος του arc στο οποίο ο αγαπητός ήρωας βρήκε την μάνα του! Στο New 52 Futures End #47, ο Tim φορά την στολή του πεθαμένου Terry. Στο Effigy #3 η έρευνα οδηγεί τους ήρωές μας σε ένα fan convention. To Suiciders #2, τεύχος με έντονο noir στοιχείο, είναι πολύ καλό.

INDIES

To Valiant #4 είναι το τελευταίο τεύχος αυτή της ενδιαφέρουσας μίνι σειράς. Μπορώ να πω πως με εξέπληξαν οι ανατροπές της. Το Conan Red Sonja #3 διαβάζεται σε αντίθεση με το Conan The Avenger #12. Στο Chew #47 εκτιμάμε τον νέο συνάδελφο του Tony. Στο Invincible #118 παρακολουθούμε τον Mark και την οικογένειά του στην πρώτη τους μέρα σε έναν ξένο πλανήτη. Στο Rumble #4, o Rathraq, με την βοήθεια των φίλων του, νικάει τον πύρινο δαίμονα.

H Syd αρχίζει να μην αντέχει την διαμονή της στο σπίτι, στο They're Not Like Us #4. Στo Thief Of Thieves #27 η νέα Redmond δεν θα έκανε υπερήφανο τον προκάτοχό της. Στο Walking Dead #139 έχουμε την επιστροφή της Michonne. Στο Wicked + The Divine #9 εμφανίζονται οι Norns, που είναι κάτι σαν τις δικές μας Μοίρες. Tο Wytches #5 είναι μέσα στην παράνοια και είναι πολύ καλό.

MARVEL

Στο Daredevil #14, ο Matt σταματά να φορά την συνηθισμένη στολή του και δοκιμάζει κάτι διαφορετικό επειδή όλοι πια ξέρουν πως είναι ο Daredevil. Στο Elektra #11 έχουμε μια μάχη μεταξύ Elektra, Bullseye, The Hand και πολλών άλλων! Τα Guardians Of The Galaxy #25, Nova #28 και Legendary Star-Lord #10 αποτελούν τα κεφάλαια 7-9 του Black Vortex. Στο New Avengers #32, Thor και Hyperion πέφτουν ηρωικά. Στο Uncanny X-Men #32 ασχολούμαστε με τους αδερφούς Summers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: