Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Κυκλοφορίες 08 - 04 - 2015


Τι συνέβη και έκανα να γράψω ποστ έναν ολόκληρο μήνα; Μην ήταν το Convergence; Το Secret Wars; To Witcher 3; Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν θα μάθει.


INDIES

Στο Birthright #6, τα δυο αδέλφια περνούν λίγο "quality time". Στο Copperhead #6, η Σερίφης, δεν μπορεί να πιει ούτε ένα ποτό με την ησυχία της. Το Jupiter's Circle #1 είναι η αρχή ενός ενδιαφέροντος prequel του Jupiter's Legacy. Το Legacy Of Luther Strode #1 σημαίνει δράση και βία στο μάξιμουμ. O τρόμος χτυπά κόκκινο στο Nameless #3. To Rat Queens #10 είναι καλούτσικο. Το άσχημο τριπάρισμα του Marko στο Saga #27 του δίνει έμπνευση.

Στο Southern Cross #2, η Alex προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης της συνεπιβάτιδάς της και ανακαλύπτει πως είναι δημοσιογράφος που ερευνά την υπόθεση της αδερφής της! Τι σύμπτωση! To Walking Dead #140 είναι σχετικά ενδιαφέρον. Το Abe Sapien #22 μόνο για το artwork.

MARVEL

Το All-New Hawkeye #2 βγαίνει πριν το τελευταίο τεύχος της προηγούμενης Hawkeye σειράς. Μάλιστα. Το Ant-Man #4 είναι σχετικά καταθλιπτικό. To Avengers World #19 μέτριο. To Captain Marvel #14 αποτελεί το κεφάλαιο 11 του Black Vortex. To Howard The Duck #2 έχει γκεστ τους Guardians of the Galaxy. To Miles Morales Ultimate Spider-Man #12 έχει Hydra, Ultimate Doom, πατέρα και γιο που ξαναβρίσκονται και όλα αυτά ακριβώς πριν ξεκινήσει το Secret Wars. To Darth Vader #4 δεν είναι κακό, απλώς θα ευχόμουν να μην είναι in canon.

DC

Στο Convergence #1 βλέπουμε πως αυτό το μεγάλο event είναι απλώς ένα Mortal Kombat ανάμεσα στις διαφορετικές εκδόσεις ηρώων του Multiverse της DC. Από μια πλειάδα τίτλων που χρησιμοποιούν αυτό το premise μόνο το Convergence The Question #1 αξίζει να διαβαστεί μιας και έχει Rucka, Hamner, Batwoman, Renee Montoya. Άλλο ενδιαφέρον comic από την DC αυτήν την εβδομάδα; Το Coffin Hill #17.

Δεν υπάρχουν σχόλια: