Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κυκλοφορίες 06 - 05 - 2015


Secret Wars.


MARVEL

Στο Secret Wars #1 έχουμε την μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ Earth-616 και Earth-1610 σχεδιασμένη όμορφα από τον Esad Ribic. Στο Ant-Man #5, ο Scott καταλαβαίνει πως αποτελεί βάρος για την κόρη του και την πρώην του. Τα Spider-Gwen #4 και Spider-Woman #7 διαβάζονται. To Rocket Raccoon #11 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς.

INDIES

Στο Descender #3, η ομάδα του United Galactic Council σώζει την ζωή του Tim-21. Στη συνέχεια απορεί όταν ο Tim-21 τους λέει πως ονειρευόταν, μιας και τα ρομπότ δεν ονειρεύονται! Στο Jupiter's Circle #2, ο J. Edgar Hoover βρίσκει το δάσκαλό του. Στο Thief Of Thieves #28, η Celia τα θαλασσώνει, συλλαμβάνεται και κηλιδώνει το όνομα του Redmond κάτι θα τον κάνει να βγει πάλι από την αφάνεια. Το Wicked + The Divine #10 είναι σκέτο μπέρδεμα.

Στo Baltimore - The Cult Of The Red King #1 η πλοκή είναι χωρισμένη στα δύο. Το Rat God #4 του Corben συνεχίζει καλά. Το Arcadia #1 είναι κάτι ανάμεσα στο Caprica και το Elysium του Κυριαζή σε μια μετά-αποκαλυπτική Γη. Στο Rachel Rising #33 έχουμε την επιστροφή της Lilith. To Dead Drop #1, που έχει σαν πρωταγωνιστή τον X-O Manowar, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

DC

Το Convergence #5 γίνεται από το πουθενά gamechanger. Ένας μάγος με το όνομα Deimos διαολοστέλνει τον Brainiac και καταλαμβάνει τη θέση του. Από τα υπόλοιπα αξίζουν ένα ξεφύλλισμα τα Convergence Harley Quinn #2 και Convergence Speed Force #2 ενώ το Convergence The Question #2 είναι πραγματικά καλό και θα άξιζε έτσι κι αλλιώς μόνο για τις σκηνές ζηλοτυπίας της Batwoman. Από την Vertigo διαβάζουμε τα Hinterkind #18, Names #9 και Wolf Moon #6 τα οποία είναι τα τελευταία τεύχη των σειρών. Το Hinterkind θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: