Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κυκλοφορίες 15 - 04 - 2015


Που είχα μείνει; Στα μέσα του Απρίλη; Ωιμέ!


INDIES

Με το Crossed Plus 100 #4, ο Moore δείχνει πως κάνει για την πλάκα του καλύτερο world-building από τους περισσότερους συγγραφείς εκεί έξω. To B.P.R.D. Hell On Earth #130 γίνεται αποχαιρετιστήριο τεύχος για τον Johann Kraus. To Dark Horse Presents #9 έχει Groo, Weird Detective κι άλλα καλούδια. Στο Chrononauts #2, ο χαμένος χρονοναύτης τελικά δεν είναι χαμένος. Απλώς κάνει ζωάρα και πείθει και τον δεύτερο να ακολουθήσει τα βήματά του. Στο Tithe #1 δεν βρήκα κάτι αξιοπρόσεκτο. Το Bloodshot Reborn #1 φαίνεται ενδιαφέρον.

DC

To Convergence #2, που είναι και το βασικό comic αυτού του crossover, είναι ανεκτό. Τα υπόλοιπα, στην πλειοψηφία τους, όχι. Τουλάχιστον υπάρχει και η Vertigο. Στo American Vampire Second Cycle #7, ο Skinner μεταμορφώνεται μα δεν χάνει τα λογικά του. Στο Kitchen #6, η Raven φτάνει σε νέα επίπεδα σκληράδας.

MARVEL

To Legendary Star-Lord #11, το οποίο έχει το προτελευταίο κεφάλαιο του Black Vortex, θα μπορούσε να λέγεται Kitty Pryde #11. Στην Kitty είναι αφιερωμένο και το Uncanny X-Men #33. Στο Ms. Marvel #14 ο υπέροχος, μουσουλμάνος, inhuman, υποψήφιος γκόμενος της Kamala βγαίνει λίγο κακός. Στο Thor #7, η Thor μάχεται τον Destroyer, το ρομπότ της πρώτης ταινίας ντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: