Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κυκλοφορίες 20 - 05 - 2015


Γεμίσαμε crossover events ρε γαμώτο...


INDIES

Στο Wytches #6, τελευταίο τεύχος της σειράς, ο Charlie Rooks κάνει πραγματικά τα πάντα για σωθεί η κόρη του, η Sail. Στο Trees #9 ακολουθούμε την Joanne, την μοναδική επιζήσαντα της ερευνητικής αποστολής στην Αρκτική. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #131, βλέπουμε γιατί αυτοκτόνησε ο Johann. Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα; To Dark Horse Presents #10 έχει ενδιαφέροντα πράγματα με αποκορύφωμα το Bürial Brothers. Στο Bloodshot Reborn #2, ο πρώην πια Bloodshot βρίσκεται να κυνηγά κόσμο που τρελαίνουν οι nanites που κάποτε βρίσκονταν μέσα του.

DC

Στο Convergence #7 πέφτει ξύλο μεταξύ των ηρώων και στη συνέχεια, μεταξύ Telos και Deimos. Και κάπου εκεί θυμώνει ο Parallax. Άουτς. Από τα υπόλοιπα, καλό είναι το Convergence Swamp Thing #2 που έχει και τον Vampire Batman καθώς και το Convergence Wonder Woman #2. Από τη Vertigo υπάρχει το Kitchen #7 στο οποίο, εν μέσω του "Summer of Sam", οι ηρωίδες εδραιώνουν την κυριαρχία τους και το Mad Max:Fury Road - Nux & Immortan Joe #1, tie-in της ταινίας.

MARVEL

A-Force #1, Secret Wars Battleworld #1 και Ultimate End #1 αποτελούν tie-ins του Secret Wars. Το Uncanny X-Men #34 ασχολείται με την Dazzler και την Mystique. To Avengers World #21 με άφησε αδιάφορο. Το Daredevil #15.1 διαβάζεται. Το Moon Knight #15 θυμίζει τεύχος της περιόδου Ellis/Shalvey. To Star Wars #5 έχει ενδιαφέρον ως προς το κομμάτι του Luke και του Bobba Feet. Κατά τ' άλλα, ο Cassaday φαίνεται να έχει ξεχάσει πως ο Ford ήταν όμορφος και τον σχεδιάζει σαν πίθηκο...



Δεν υπάρχουν σχόλια: