Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Κυκλοφορίες 29 - 04 - 2015


Άγιε Μπάτμαν, μεγάλη η χάρη σου.


DC

Το Batman #40 είναι φανταστικό. Τι να πρωτοπιάσει κανείς; Την σύλληψη του εξωφύλλου; Τις εικονογραφήσεις του χάους στην Gotham; Τις πολλές και μεγάλες ανατροπές στην πλοκή μα και στην ιστορία; Την τελική και πολύ αιματηρή μάχη ανάμεσα σε Batman και Joker; Την απόγνωση στο βλέμμα του Alfred; Αχ, πόσο χαίρομαι που εδώ και 40 τεύχη παραμένω πιστός ακόλουθος αυτού του comic! To Multiversity #2 καταφέρνει να μην υπολείπεται σε κάτι του Batman #40, εκτός ίσως της αγάπης που δείχνω στους Snyder και Capullo. O Morrison έχει ανεβάσει στροφές και μαζί με τον Reis παρουσιάζoυν το μέγεθος της απειλής. Επίσης μας δίνουν την πιο cool εκδοχή Aquaman του Multiverse.

To Justice League #40 θα μπορούσα να πω πως είναι πολύ ενημερωτικό και επίσης πολύ meta. Στο Superman #40, ο Superman με την βοήθεια της Justice League τεστάρει τις αλλαγές στις δυνάμεις του. Το Convergence #4 διαδραματίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του στην πόλη Skartaris. Με τo Convergence Shazam #1, οι Parker, Shaner και Bellaire δίνουν ένα τεύχος που όχι μόνο αξίζει να διαβαστεί, μα που σε κάνει να εύχεσαι για μια νέα σειρά Shazam σε αυτό το στυλ. Το Vertigo Quarterly SFX #1 αποτελεί ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα.

MARVEL

Τα Avengers #44 και New Avengers #33 ασχολούνται με τα προεόρτια των Secret Wars. Το, γεμάτο Doom, δεύτερο είναι πολύ καλύτερο. Tο Fantastic Four #645 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Γιατί; Επειδή η Marvel είναι τσαντισμένη με την Fox. Το Daredevil #15 επιβεβαιώνει τις υποψίες μου πως χωρίς τους Samnee και Wilson δεν θα διαβαζόταν αυτό το comic καθώς ο Murdock του Waid είναι χαζός. Το Silk #3 έχει φάση. To Moon Knight #14 κινείται στην μετριότητα. Αναμενόμενο. To Princess Leia #3 δεν αποτελεί κάτι σπουδαίο. Μάλιστα, ο Dodson κάνει πολύ κατώτερη δουλειά εδώ σε σχέση με το Red One.

INDIES

To Invincible #119 αναλώνεται στην ξαφνική ασθένεια της κόρης του Mark. To Red One #2 τελειώνει με την πρωταγωνίστρια σε ένα μεγάλο δίλημμα. Πριν όμως έχουμε απολαύσει τον ηρωισμό της σε όλο του το μεγαλείο. Το Outcast #8 δεν το διάβασα. Μάλλον θα ξαναπιάσω την σειρά όταν ξεκινήσει η τηλεοπτική της διασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: