Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφορίες 02 - 09 - 2015


Kimota!


MARVEL

Ναι, το καλύτερο comic της Marvel αυτήν την εβδομάδα είναι το Miracleman #1 των Gaiman και Buckingham. Το οποίο είναι reprint της παλιάς σειράς που έμεινε στη μέση μετά την κατάρρευση της Eclipse, αν θυμάμαι καλά. Καλό είναι και το Silver Surfer #14, στο οποίο προσπαθούν να αναδημιουργήσουν τον κόσμο από το μηδέν. Το μεγαλύτερο μέρος του Thors #3 αναλώνεται στην ανάκριση του Loki και καθόλου δεν με χάλασε! Το Daredevil #18 είναι το τελευταίο τεύχος αυτής της σειράς. Φαντάζομαι πως στην επόμενη κανείς δεν θα ξέρει τη μυστική του ταυτότητα και θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη. Τα Groot #4 και Silk #7 είναι εντάξει. Τα Star-Lord And Kitty Pryde #3 και House Of M #2, όχι. Το Age Of Apocalypse #1 είναι σκουπίδι.

INDIES

Στο Providence #4, ο Robert Black, συναντά τους χαρακτήρες από το Dunwich Horror του Lovecraft. Μπρρρ. Στο Woods #16 η εκλογική αναμέτρηση παίρνει μια παράξενη τροπή. Πύρρειες νίκες για όλους τους ήρωες του Baltimore The Cult Of The Red King #5 που είναι και το τελευταίο τεύχος της μίνι σειράς. Γεμάτο σεξ και βία το Dark Corridor #2. Μια ερωτική αντιζηλία γίνεται αιτία συγκρούσεων στο Jupiter's Circle #6. Στο Lazarus #19 έχουμε κατάσταση "Lazarus down" αλλά όχι για πολύ. Αναμενόμενο. To Rachel Rising #36, γεμάτο διάλογο ανάμεσα στις Rachel, Lilith και Zoe, καταφέρνει να είναι ένα πολύ διασκεδαστικό τεύχος.

DC

Στο Detective Comics #44, το σχέδιο των μαφιόζων ματαιώνεται, το τεράστιο ρομπότ της κόρης του Τζοκερ εξουδετερώνεται, ο Gordon και ο Bullock τα λένε σαν καλοί φίλοι που είναι. Tο Green Arrow #44, το οποίο θυμίζει Daredevil στα '80s, βάζει στο επίκεντρο τον λύκο του Oliver. To Green Lantern #44 είναι ό,τι να 'ναι. Το Bat-Mite #4 έχει πλακίτσα. Το Midnighter #4 είναι καλό, έχει guest τον Dick Grayson μα έχει, δυστυχώς για μια ακόμη φορά, διαφορετικό σχεδιαστή. To Omega Men #4 είναι και αυτό καλό. Η σειρά βέβαια κινδυνεύει με ακύρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: