Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Κυκλοφορίες 19 - 08 - 2015


Ping Ping Ping Ping Ping Ping Ping



DC

Αν ένα πράγμα μας διδάσκει το Justice League #43 είναι πως καλός ο Thanos αλλά Darkseid δεν είναι. ΒΟΟΜ! Επίσης τι εκπληκτική ιδέα ήταν αυτή, να δώσουν, έστω και προσωρινά, την κατοχή της Mobius Chair στον Batman; Ping! Ping! Ping! Πραγματικά ενθουσιάστηκα! Ούτε το Wonder Woman #43 δεν στάθηκε ικανό να κατευνάσει τον ενθουσιασμό μου. Τι δουλειά έχει, ρε γαμώτο, η Marvel 90ίλα του Ian Churchill σε flagship τίτλο της DC; Μην το ψάχνουμε, το Superman Wonder Woman #20 των Tomasi και Mankhe είναι πολύ, πολύ καλύτερο.

To Robin Son Of Batman #3 ξεκινά με ένα cold open, ξεμπερδεύει με την αποστολή στα γρήγορα και αφιερώνει τις υπόλοιπες σελίδες του στην ανάπτυξη του χαρακτήρα της Ghost καθώς και στην φιλία που αναπτύσσεται ανάμεσα σε αυτήν και τον Damian. To Black Canary #3 είναι γεμάτο δράση σε δρόμους και συναυλιακούς χώρους. Να προσθέσω πως φαντάζομαι πως το συγκρότημα ακούγεται σαν τους Royal Thunder. Το Harley Quinn And Power Girl #3 βγάζει γέλιο. Το Bizarro #3 διαβάζεται, Μάνο. Τα Dr Fate #3 και Martian Manhunter #3 έχουν ενδιαφέρον. Το Green Lantern The Lost Army #3 ακούγεται πως πάει για κόψιμο.

INDIES

Στο Birthright #10, η μάνα των Mikey και Brennan ανακαλύπτει πως θα γίνει γιαγιά. Επίσης, ο Brennan αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από χρήσιμος. Στο Invincible #122, η Eve δυσκολεύεται να συνηθίσει τη ζωή στον ξένο πλανήτη. Το Island #2 έχει ενδιαφέροντα πράγματα. Στο Manifest Destiny #16, συνάπτεται μια συμμαχία μεταξύ ανθρώπων και γαλάζιων ανθρωποειδών πουλιών. Τo Rat Queens #11 ξεκινά με τις ηρωίδες να είναι αιχμάλωτες σε μια σπηλιά γεμάτη goblins. Fun. Το Trees #12 επικεντρώνεται στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης. Το Wolf #2 διαβάζεται.

Το Book Of Death #2 δεν το λες καλό. Κρίμα, γιατί είναι κάτι σαν συνέχεια του The Valiant κι εκείνο ήταν πραγματικά καλό. Στο τέλος του B.P.R.D. Hell On Earth #134, ο Johann καταλήγει με ένα ζηλευτό upgrade. Στο Dark Horse Presents #13, η πιο ενδιαφέρουσα ιστορία είναι η πρώτη, το Semiautomagic: Throne of Blood των DeCampi και Ordway.

MARVEL

Τίποτα σπουδαίο το Guardians Of Knowhere #3 αλλά έχει τσακωμό της Angela με την Gamora. Το House Of M #1 είναι αδιάφορο. Στο Howard The Human #1, ο Howard είναι άνθρωπος και όλοι οι άλλοι μέλη του ζωικού βασιλείου. Δεν έχει καμία σημασία. To Silk #6 είναι έτσι κι έτσι. Το Weirdworld #3 είναι ένα καλό sword and sorcery comic. To Star Wars #8 είναι μέτριο. Δεν το βοηθά ούτε ο Immonen.

Δεν υπάρχουν σχόλια: