Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 02 - 12 - 2015


Τελευταίο ποστ πριν την πρωτοχρονιά!


DC

To All-Star Section 8 #6, με το οποίο τελειώνει η σειρά, είναι καλό. Βρε τους Ennis και McCrea! To Robin War #1, με το οποίο ξεκινά ένα μικρό crossover, καλό δεν το λες, το λες όμως ενδιαφέρον. Στο Batman And Robin Eternal #9 συναντούμε τον Bane και τον Azrael. Στο Gotham Academy #12 έχουμε μια επιχείριση διάσωσης από το ερείπιο του Arkham. Στο Gotham By Midnight #11 εμφανίζεται και δεύτερο Spectre. To Harley's Little Black Book #1 έχει guest την Wonder Woman και πρέπει κανείς να το διαβάσει. Στο Midnighter #7, o Midnighter σπάει, πολύ δίκαια, στο ξύλο τον Prometheus.

Στο Prez #6, η Πρόεδρος Beth καταφέρνει να παγιδεύσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Green Lantern #47 και Action Comics #47 δεν λένε και πολλά. Το Sheriff Of Babylon #1 διαδραματίζεται στο, μετά την πτώση του Σαντάμ, Ιράκ και είναι καλό. Από το Survivors' Club #3 μου άρεσαν οι δυο Αλίκες. To Unfollow #2 είναι αρκετά καλό.

MARVEL

All-New All-Different Avengers #2 και Extraordinary X-Men #3 είναι χάλια. Για τα All-New Inhumans #1, All-New X-Men #1, Daredevil #1, Red Wolf #1, Spidey #1 και Totally Awesome Hulk #1 θα γράψω κάτι από το επόμενο τεύχος τους. Από το πρώτο δεν θα βγουν συμπεράσματα. Το Doctor Strange #3 είναι σαν να κρύβεται κάτω από λάσπη. Το Howard The Duck #2 είναι αξιοπρεπές. Στo Invincible Iron Man #4 βλέπουμε μονομαχία μεταξύ Iron Man και νίντζα. Στο Vision #2 η οικογένεια υποφέρει. Tο Miracleman By Gaiman And Buckingham #5 είναι από τα τεύχη που δεν μου είχαν χαραχτεί στο μυαλό. Στο Star Wars #13, Han και Chewie προσπαθούν να διασώσουν το Luke.

INDIES

To Black Jack Ketchum #1 δεν με έκανε να ενδιαφερθώ. To Black Science #18 το λες και ψυχαναλυτικό. Στο Citizen Jack #2, ο πιο λογικός άνθρωπος είναι...ένα δελφίνι. To Dark Corridor #5 είναι καλό. Στο East Of West #22 παρακολουθούμε μια απόπειρα δολοφονίας κατά της Xiaoling σε ένα τεύχος όπου τα λόγια είναι φτώχεια. Tο Paper Girls #3 με κάνει να πιστεύω πως είναι παραβολή για το χάσμα των γενεών. Στo They're Not Like Us #10 η Syd και η παρέα της βρίσκονται όμηροι. Ή μήπως όχι; Το Where Is Jake Ellis #5 είναι το τελευταίο τεύχος της mini σειράς. To Woods #18 είναι καλό. Το Mystery Girl #1 σου κινεί την περιέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: