Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 04 - 11 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


DC

Στο Batman And Robin Eternal #5, Dick και Tim αρπάζονται και έχουν καλό λόγο γι' αυτό. Το Bat-Mite #6 είναι το τελευταίο τεύχος της σειράς. Nομίζω. Στο Detective Comics #46, ο Bat-Gordon δίνει πολύτιμη βοήθεια στην Justice League, σε ένα τεύχος που αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Τα Green Arrow #46 και Green Lantern #46 διαβάζονται με το πρώτο να είναι άνετα καλύτερο. Το Harley Quinn And Power Girl #5 δείχνει πόσο μεγάλο όπλο είναι το βασανισμένο μυαλό της Harley. Τα Justice League Darkseid War Superman #1 και Justice League Darkseid War The Flash #1 απλώς διαβάζονται. Ο συνδυασμός της επιστροφής του Aco στο σκίτσο και οι συνεχείς ανατροπές κάνουν το Midnighter #6 εξαιρετικό. Με το Survivor's Club #2 γίνεται πραγματικά ενδιαφέρουσα αυτή η σειρά. Με το Unfollow #1, των Williams, Dowling και Winter, ξεκινά άλλη μια σειρά της Vertigo. Σε αυτήν, πάμπλουτος μεγιστάνας αφήνει την περιουσία του σε διάφορους ανθρώπους μέσω ενός app.

MARVEL

To Amazing Spider-Man #3 είναι εντελώς χαζό. To Invincible Iron Man #3 είναι καλό. Parker και Stark ξεχωρίζουν πια, σαν χαρακτήρες, από το μούσι. To Deadpool #1 δεν μου πολυάρεσε. Το Doctor Strange #2 είναι άλλο ένα παράδειγμα πως o Bachalo πρέπει να σταματήσει να χρωματίζει τα comics του. Το Drax #1 έχει περισσότερη πλάκα απ'ότι θα περίμενε κανείς. Το Extraordinary X-Men #1 θα ήταν κακό αν δεν σε άφηνε με μια απορία στο τέλος. Το Hercules #1 είναι σχετικά αξιοπρεπές. Το Howard The Duck #1 είναι και αστείο και λιγότερο καρτουνίστικο από άλλα κόμικς της Marvel. Το Miracleman By Gaiman And Buckingham #4, είναι ένα υπέροχο, παραμυθένιο σε σημεία, τεύχος! Το Nova #1 διαβάζεται. Το Vision #1 δίνει το κάτι διαφορετικό και ίσως πιο ενήλικο στα #1 της Marvel. To Uncanny X-Men #600, στο οποίο μέσα στα άλλα κάνει outing και ο μεγαλύτερος σε ηλικία Ice-Man, είναι ένα πολύ κακό τεύχος.

INDIES

Στο Black Science #17, ο Grant McKay έχει αμνησία ενώ βρίσκεται χαμένος σε έναν παράξενο τόπο. Λαμπρά! Το Citizen Jack #1 έχει σαν πρωταγωνιστή τον Jack, έναν loser που με τη βοήθεια του διαβόλου θα γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το Dark Corridor #4 ανοίγει με μια ωραία καταδίωξη. Στο Lazarus #20, η Forever επιστρέφει για τα καλά. To Monstress #1, των Liu και Takeda, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που σπαράσσεται από την διαμάχη ανθρώπων και "Arcanics", εντυπωσιάζει. Στο Paper Girls #2, οι τέσσερις πιτσιρίκες φαίνονται πιο έτοιμες για την Αποκάλυψη σε σχέση με τους ενήλικους. Στο Sex #25 βλέπουμε πως και γιατί ο Simon έγινε ο "Batman". Στο Velvet #12 βλέπουμε πόσο εύκολα κάνει, η Velvet, πιόνι της τον Max. Στο We Stand On Guard #5 βλέπουμε να ξεδιπλώνονται οι στρατηγικές των δυο αντιμαχόμενων πλευρών. Στο Woods #17 ο Ιsaac βλέπει παράξενα όνειρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: