Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 07 - 10 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


MARVEL

To Miracleman By Gaiman And Buckingham #3 έχει Andy Warhol και Gargunza να συζητούν περί ανέμων και υδάτων. Το Secret Wars #6 συνεχίζει καλά αυτήν την, υποδειγματική για το είδος της, σειρά. Σε αυτό το τεύχος έχουμε τους δυο Spideys και τον Ben Grimm. To Old Man Logan #5 διαβάζεται. Κατά τ' άλλα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται comics που χρονολογικά είναι μετά το Secret Wars. All-New All-Different Point One #1, Amazing Spider-Man #1, Doctor Strange #1, Invincible Iron Man #1 μερικά από αυτά.

Το Star Wars #10 είναι ένα τεύχος που καθώς το διαβάζεις σου ξεφεύγει  αυθόρμητα ένα "all hail Stuart Immonen". To Lando #5, τελευταίο τεύχος της σειράς, είναι καλό. To Darth Vader #10 πρέπει να είναι το χειρότερο, μέχρι τώρα, του Larroca.

DC

Το Batman And Robin Eternal #1 είναι ένα ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια πρώτο τεύχος. Στο Detective Comics #45, η Justice League ζητά τη βοήθεια του Bat-Gordon. To Midnighter #5 έχει σαν guest τον Dick Grayson ο οποίος κάνει ιδανικό δίδυμο με τον Midnighter. To Action Comics #45 απλώς διαβάζεται. Τα Green Arrow #45 και Green Arrow Annual #1 αξίζουν μιας ματιάς. Το Telos #1 δίνει ελπίδες καλυτέρευσης. Το Omega Men #5 έχει μια καλή ανατροπή. Το Survivors Club #1 έχει να κάνει με ένα, ας πούμε, σατανικό video game.

INDIES

Στο Copperhead #10, η επιχείρηση διάσωσης του Budroxifinicus έχει, μέσες άκρες, αίσιο τέλος. Το We Stand On Guard #4 είναι το 4ο τεύχος μια σειράς για την οποία έχω ξεχάσει να γράψω. Σε αυτήν, στο εγγύς μέλλον, οι ΗΠΑ επιτίθενται και καταλαμβάνουν τον Καναδά και εμείς παρακολουθούμε μια ομάδα Καναδών ανταρτών. Για το Bloodshot Reborn #7 έχω να πω πως το artwork του θυμίζει Vertigo/DC.

Δεν υπάρχουν σχόλια: