Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 11 - 11 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


INDIES

Το Airboy #4, με το οποίο τελειώνει και η σειρά, είναι ένα εξαιρετικό τεύχος, γεμάτο χιούμορ, αυτολύπηση και μεγάλες αλήθειες για το LXG. Στο Birthright #11, ο Mikey προσπαθεί να δικαιολογήσει στον αδερφό του την συμβίωσή του με το παράσιτο "Nevermind". Στο Descender #7, ο Tim-22 και ο "πατέρας" του σώζουν τον Tim-21 και κάποιους από τους φίλους του. To Goddamned #1 είναι άλλη μια απόδειξη πως όσο πιο heavy metal/μυθολογικό το θέμα, τόσο πιο καλά γράφει ο Jason Aaron. Γιατί χαραμίζεται στους X-Men δεν μπορώ να καταλάβω! To Limbo #1 είναι νουάρ με υπερφυσικά στοιχεία και μου φάνηκε καλό. Το Mythic #5 είναι αξιοπρεπές. Στο Walking Dead #148 οι κάτοικοι της Alexandria έχουν γίνει αδικαιολόγητα εκνευριστικοί. Στο Wicked + The Divine #16 βλέπουμε πως Morrigan και Baphomet έπαιζαν "Vampire the Masquerade" και ήταν ζευγάρι πριν γίνουν θεοί. Στο Crossed Plus 100 #11, πρώτα έρχονται οι πρόσφυγες, μετά έρχονται οι εχθροί. Το Abe Sapien #28 έχει καλό artwork.

DC

To Batman #46 έχει μονομαχία Bat-Gordon και Mr. Bloom. Επίσης έχει τον Bruce Wayne γυμνό στο ντους. Ό,τι μπορεί κάνει για το γυναικείο κοινό η DC. Στo Batman And Robin Eternal #6 βλέπουμε πως μοιάζει η "Mother". Στο Batman Superman #26, ο Superman και οι Bat-φίλοι του ανακαλύπτουν ένα από τα μυστικά του Vandal Savage. Στο Catwoman #46, η σχέση της Selina με την Eiko παθαίνει ανεπανόρθωτη ζημιά. Το Constantine The Hellblazer #6 είναι κάτι σαν Jessica Jones του υπερφυσικού. Δηλαδή ένα τεράστιο ΟΧΙ. Τα Justice League Darkseid War Green Lantern #1 και Justice League Darkseid War Shazam #1 είναι αρκετά καλά. Το Starfire #6 διαβάζεται. Το Superman American Alien #1 των Landis και Dragotta είναι πολύ καλό. Έχει να κάνει με τις περιπέτειες του Superman όταν ήταν παιδί! Στo Slash And Burn #1 γνωρίζουμε τη Rosheen, μια πυρομανή πυροσβέστη. Στο Twilight Children #2, τη στιγμή που εξαφανίζονται μυστηριωδώς άνθρωποι, ένας σύζυγος και ένας γκόμενος συμφωνούν στο να εξοντώσουν ένα νέο αντίζηλο.

MARVEL

Στο Secret Wars #7 ξεκινά η επανάσταση ενάντια στον Doom. Όπως βλέπουμε και στο Thors #4 ούτε αυτοί που είχε επιλέξει να αστυνομεύουν τον κόσμο δεν είναι μαζί του.To All-New All-Different Avengers #1 με έκανε να αναρωτηθώ ακόμα μια φορά τι έχει πάει ο Adam Kubert. Στο All-New Hawkeye #1 συνεχίζεται η ιστορία του Lemire από κει που είχε μείνει. Το πραγματικά καλό All-New Wolverine #1 έχει σαν πρωταγωνίστρια την X-23. Το Illuminati #1 είναι μέτριο. Το Ultimates #1 το ίδιο. Το Uncanny Avengers #2 δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το Web Warriors #1 θυμίζει τα Multiverse comics της DC. To Spider-Gwen #2 διαβάζεται. To Captain America White #4 είναι μια χαρά. Στο Chewbacca #3, ο Chewie βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα ορυχείο. Στο Darth Vader #12 η τοποθεσία του Luke αποκαλύπτεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: