Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 14 - 10 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


DC

Το Batman #45 είναι άλλο ένα καλό τεύχος αυτής της σειρά. Σιγά το πρωτότυπο, θα μου πείτε. To Batman And Robin Eternal #2 φέρνει ακόμη περισσότερο την Cassandra Cain στο προσκήνιο. To Batman Superman #25 δεν το λες άσχημο και έχει και τον Vandal Savage. To Bat-Mite #5 έχει πλάκα.Τα Harley Quinn #21 και Starfire #5 είναι δυο πολύ διασκεδαστικά και γενικά αστεία τεύχη. Στο Catwoman #45 βλέπουμε πόσο λάθος έκανε ο Sionis που τσάντισε τη Selina. To Justice League United #14 δεν είναι κάτι σπουδαίο. To Earth 2 Society #5 είναι μετριότατο. Για το Constantine The Hellblazer #5 ας μην μιλήσω καλύτερα. Από την άλλη το Justice League Of America #4 είναι πραγματικά καλό ενώ το Twilight Children #1 των Hernandez, Cooke και Stewart είναι ένα πολλά υποσχόμενο πρώτο τεύχος.

MARVEL

To Ms Marvel #19 κλείνει ιδανικά αυτό το Volume. To Captain America White #3 έχει τα γνωστά στάνταρ των συνεργασιών Loeb - Sale. Το Captain America Sam Wilson #1 απλώς επιβεβαιώνει πόσο καλύτερη ιδέα είναι ο Gordon ως Batman σε σχέση με τον Sam ως Captain America. To Guardians Of The Galaxy #1 δεν λέει πολλά. Έχω και την αίσθηση πως επειδή έκαναν gay τον Iceman μετέφεραν την προσωπικότητά του στον Peter Quill. To New Avengers #1 απορρίπτεται. To Spider-Gwen #1 είναι μια χαρά. To Uncanny Avengers #1 δεν μου άρεσε. Το Chewbacca #1 φαίνεται καλό.

INDIES

Στο Crossed Plus 100 #10 βλέπουμε εμείς και οι χαρακτήρες πως τα πράγματα είναι πιο ρευστά από ό,τι νομίζαμε/νόμιζαν. To Abe Sapien #27 μας πάει στο παρελθόν. To East Of West #21 επικεντρώνεται στο "Nation", τους Ινδιάνους αυτού του σύμπαντος δηλαδή. To I Hate Fairyland #1 είναι το νέο comic του Skottie Young και τον αγαπάμε τον Skottie Young. Το Low #10 είναι γεμάτο αιμοδιψείς γοργόνες. Στο Sex Criminals #13 γνωρίζουμε την ασεξουαλική Alix. Στο Walking Dead #147, οι κάτοικοι της Alexandria κοντεύουν να τρελαθούν από τον θυμό. Το Wicked + The Divine #15 με έκανε να γελάσω για λάθος λόγους στην σκηνή μάχης προς το τέλος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: