Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 18 - 11 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


DC

Το Batman Europa #1 είναι το πρώτο τεύχος μίνι σειράς που βρίσκει τον Σκοτεινό Ιππότη στην Ευρώπη με προσωρινό σύμμαχο τον Joker. Στο Batman And Robin Eternal #7, o Grayson βρίσκεται αντιμέτωπος με τη "Mother". Στο Harley Quinn #22, η Harley επιστρέφει στην Ανατολική Ακτή, εκεί όπου όλοι θέλουν να τη δολοφονήσουν. To Red Thorn #1 δεν με εντυπωσίασε. Στο Clean Room #2 βλέπουμε το δωμάτιο του τίτλου. Το Bizarro #6 με το οποίο τελειώνει η σειρά, έχει πλάκα. Το Doctor Fate #6 είναι εντάξει. Το Action Comics #46 είναι μετριότατο. Earth 2 Society #6, Green Lantern The Lost Army #6, Martian Manhunter #6 και Telos #2 διαβάζονται.

INDIES

To Huck #1 των Millar και Albuquerque είναι σχεδόν Superman. To I Hate Fairyland #2 είναι ωραίο και αστείο. Με το Pretty Deadly #6 επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο η western σειρά των Rios και DeConnick. Στο Rat Queens #13, το party βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Μαγείας. Το Rachel Rising #37 είναι μάλλον ανούσιο. Στο Bloodshot Reborn #8 βλέπουμε σε ποιον βρίσκονται οι υπόλοιποι nanites. To B.P.R.D. Hell On Earth #137 διαβάζεται. Το Dark Horse Presents #16 επίσης. Στο Steam Man #2 μας αποκαλύπτεται η ταυτότητα του Dark Rider.

MARVEL

Το Deadpool #2 είναι μάλλον αφόρητο. Το Extraordinary X-Men #2 με κάνει να στεναχωριέμαι για τον Lemire. To Mighty Thor #1 είναι σχετικά καλό. Βαριέσαι όμως σε εκείνο το σημείο με τη Γερουσία. Στο Ms. Marvel #1, ο Bruno βρήκε γκόμενα και η Kamala ζηλεύει. Τα Spider-Woman #1 και Star-Lord #1 διαβάζονται. Τα Star Wars #12 και Star Wars Vader Down #1 συνδέονται, έστω και λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: