Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 21 - 10 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


DC

O θάνατος του Darkseid έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Tις βλέπουμε στο Justice League #45 χάρη στο ταλέντο του Francis Manapul. Στο Batman And Robin Eternal #3 κινδυνεύει ο Bruce Wayne. Στο Gotham Academy #11 Olive και Maps κάνουν διάρρηξη στο δημαρχείο προς αναζήτηση πληροφοριών για την μάνα της πρώτης. Το Clean Room #1 των Simone και Davis-Hunt είναι άλλο ένα comic που δικαιολογεί την ύπαρξη της Vertigo.

Tα υπόλοιπα: το Black Canary #5 είναι καλό. Το Bizarro #5 έχει πλάκα. Το Doctor Fate #5 είναι συμπαθές. Θα έλεγε κανείς πως αυτή η σειρά προσπαθεί να μοιάσει στο Ms. Marvel. To Green Lantern The Lost Army #5 διαβάζεται. Το Martian Manhunter #5 έχει ενδιαφέρον. Στο αξιοπρεπές Superman Wonder Woman #22 βλέπουμε να εμφανίζονται σύννεφα στην σχέση των Diana και Clark. To Wonder Woman #45 μακάρι να μην υπήρχε.

MARVEL

To Weirdworld #5, με το οποίο τελειώνει η σειρά πριν ξεκινήσει ξανά λίγο μετά, είναι ένα μικρό έπος. Στo Invincible Iron Man #2, που δεν είναι άσχημο, ο ανανεωμένος Doom μοιάζει στον Vincent Cassel. To Amazing Spider-Man #2 και μάλλον όλη η σειρά έτσι όπως πάει, θυμίζει περισσότερο Iron Man από ό,τι θα έπρεπε. Στο Karnak #1 βλέπεις Ellis, το ξεκινάς, εμφανίζονται Coulson και Simmons, το παρατάς. To Astonishing Ant-Man #1 απλώς διαβάζεται. Με το Uncanny Inhumans #1 δεν διασκέδασα ιδιαίτερα. Στο Darth Vader #11 κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η διπροσωπία του Vader.

INDIES

Στο B.P.R.D. Hell On Earth #136, Liz και Johann εξορμούν εναντίον τεραστίου τέρατος. To Dark Horse Presents #15 ξεκινά με μια σατιρική ως προς την θρησκεία ιστορία. To Rook #1 ψιλομέτριο μου φάνηκε. To Steam Man #1 μου άρεσε και θυμίζει αρκετά 2000 AD. Στo Invincible #124 βλέπουμε τον Mark να έχει ταξιδεύσει πίσω στον χρόνο και στην αρχή αυτής της σειράς. To Wolf #4 είναι ενδιαφέρον. Το ίδιο και το Rai #11.

2 σχόλια:

Raggedy Man είπε...

To Steam Man μου άρεσε κι εμένα πολύ, για τον ίδιο λόγο. Και τα υπόλοιπα της Vertigo μου άρεσαν όμως. Τα καινούρια. Σε φάση Ο-ΛΑ.

Hellboy είπε...

Τρελό come back!