Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 23 - 09 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


INDIES

Στο Invisible Republic #6 η Maia Reveron πρώτα απαγάγει τον Woronov και μετά του ζητά μια χάρη. Το Manhattan Projects The Sun Beyond The Stars #3 έχει μια καταδίωξη που θα την ζήλευε το Star Wars και πολύ πλάκα.Στο Mythic #4 βλέπουμε ένα μακελειό στα Ελβετικά βουνά. Στο Nameless #5 παρακολουθούμε μια σεάνς μέσω της οποίας γίνεται προσπάθεια επικοινωνίας με μια εξωγήινη οντότητα. Ή οποία οντότητα ίσως να είναι ο θεός. Στο Thief Of Thieves #31 η δίκη της Celia παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.

To Fight Club 2 #5 γίνεται προς το τέλος του αιματηρό με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Στο Hellboy In Hell #8 γίνεται περίληψη της ιστορίας του ήρωα και ξεδιαλύνεται το μυστήριο πίσω από το μαρτύριό του. Το Book Of Death #3 είναι ψιλομέτριο.

DC

To Batgirl #44 είναι ωραίο ενώ φαίνεται μεγαλύτερο για κάποιον λόγο. Πυκνή γραφή; Δεν ξέρω. To Deathstroke #10 αξίζει μόνο για το "LOL" στο τέλος του. Στο Gotham By Midnight #9 βλέπουμε άλλη μια φορά γιατί δεν πρέπει να προκαλεί κανείς τον Spectre. Στο Grayson #12 ο Dick επιστρέφει στην Gotham και συναντά όλους τους συντρόφους του. To Harley Quinn And Power Girl #4 είναι εκπληκτικά αστείο! To We Are Robin #4 έχει εξαιρετικό artwork και παραλληλισμούς με τον Άρχοντα των Μυγών.

MARVEL

Στο Captain Marvel And The Carol Corps #4 έχουμε Corps versus Thors. To Weirdworld #4 δανείζεται σελίδες από το playbook του Swamp Thing. To 1872 #3 διαβάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: