Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Κυκλοφορίες 28 - 10 - 2015


Ένα ποστ την ημέρα μέχρι την πρωτοχρονιά!


DC

Το All-Star Section 8 #5 είναι αρκετά καλό. Τι να πω, τον είχα ξεγράψει τον Ennis εδώ και πάρα πολύ καιρό. To Aquaman #45 είναι ενδιαφέρον αλλά ας το παραδεχτούμε, όχι όσο όταν το έγραφε ο Johns. To Batgirl #45 έχει γάμους και χαρές. Όπως φαίνεται και από το Batman And Robin Eternal #4, αυτή η σειρά θα μας πηγαίνει από το ένα cliffhanger στο άλλο. Το Grayson #13 έχει δράση, μυστικά και τον Grayson γυμνό για όποιον νοιάζεται για κάτι τέτοιο. To Gotham By Midnight #10 έχει μια δυνατή καταδίωξη. To Robin Son Of Batman #5 είναι φανταστικό. Επιστρέφει για τα καλά η Talia ενώ φαίνεται πως η προσπάθεια εξιλέωσης του Damian ήταν μεγάλο λάθος. Το We Are Robin #5 είναι μια χαρά.

Το Prez #5 είναι αστείο, έξυπνο και πάντα πολύ πολιτικό. World Apology Tour! Τι άλλο να πει κανείς; Το Superman #45 είναι σχετικά μέτριο. To Art Ops #1 σηματοδοτεί την επιστροφή του Allred στην αγκαλιά της Vertigo. Συγγραφέας είναι ο Shaun Simon που σχετίζεται με τους My Chemical Romance και είχε κάνει comics στην Dark Horse.

INDIES

Το Fight Club 2 #6 είναι ένα καλό mindfuck. To Hellboy And The B.P.R.D. 1953 The Phantom Hand And The Kelpie είναι "χαριτωμένο". Το Black Magick #1  ξεκινά την νέα σειρά των Rucka και Scott, στην οποία πρωταγωνιστεί μια μάγισσα - αστυνομικός. Πλάκα πλάκα, όπως και στο Coffin Hill της Vertigo. To Chew #51 έχει σαν πρωταγωνίστρια την Olive. To From Under Mountains #2 είναι όμορφο. Tο Manifest Destiny #18 παίρνει μια πάρα πολύ σκοτεινή τροπή προς το τέλος του. Μπρρρ. To Rumble #8 είναι εντάξει. Στο They're Not Like Us #9 η έξοδος για διασκέδαση παίρνει άσχημη τροπή για την παρέα των ηρώων μας. To Book Of Death #4, τελευταίο τεύχος της μίνι σειράς, είναι διεκπεραιωτικό.

MARVEL

Το Angela Queen Of Hel #1 είναι σαν να υπάρχει για να βασανίζει εμάς που μας αρέσει ο χαρακτήρας της Angela. To Captain America Sam Wilson #2 μου φάνηκε αδιάφορο. To Howling Commandos Of S.H.I.E.L.D. #1 δεν το λες άσχημο. Από την άλλη όμως, δεν νομίζω πως θα διαβάσω κι άλλο τεύχος. To Unbeatable Squirrel Girl #1 είναι ένα εντάξει τεύχος για μια σειρά που η ύπαρξή της γενικά με κάνει χαρούμενο. Στο καλό Chewbacca #2 μαθαίνουμε πως ο Chewie έχει κλειστοφοβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: