Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Κυκλοφορίες 09 - 12 - 2015


Πέσαν πάλι οι ρυθμοί μου.


DC

Το Batman #47 δίνει απάντηση στο τι απέγινε ο Joker. Πριν συμβεί όμως αυτό, καταφέρνει να σπρώξει τον Bruce πιο κοντά στον πραγματικό του εαυτό και να φέρει τον Gordon σε πολύ δύσκολη θέση. Στο Batman And Robin Eternal #10 έχουμε να κάνουμε με τον Azrael. Meh. Το Batman Superman #27 είναι καλούλι. Το Batman Teenage Mutant Ninja Turtles #1 είναι ένα πολύ διασκεδαστικό crossover. Στο Catwoman #47, η Selina επιστρέφει στις παλιές τις συνήθειες. Τα Detective Comics #47, Gotham Academy #13, Grayson #15 και Red Hood Arsenal #7 αποτελούν κομμάτια του Robin War Event.

To Starfire #7 έχει τον Grayson σαν guest star. Τα Green Arrow #47, Earth 2 Society #7, Justice League Darkseid War Lex Luthor #1 και Telos #3 ίσως και να διαβάζονται. To New Romancer #1, των Milligan και Parson, μπερδεύει hackers, AIs και καταραμένους ποιητές. To Slash And Burn #2 έχει ενδιαφέρον. Στο Twilight Children #3 μαθαίνουμε πως όσα παράξενα συμβαίνουν στο παραλιακό χωριό, δεν τα προκαλεί η Ela αλλά το κακό που ήρθε να σταματήσει.

MARVEL

Στο Secret Wars #8 έχουμε μια, ας την πούμε, επανένωση των Fantastic Four και μια, ας την πούμε, αναμέτρηση ανάμεσα στον Doom και τον Thanos. Α, και τον Groot! To All-New Hawkeye #2 είναι καλό. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί πρέπει να μας ταξιδέψει τόσο μπροστα στο μέλλον ο Lemire. Το Amazing Spider-Man #4 είναι αδιάφορο. Το Guardians Of The Galaxy #3 επίσης. Το Hercules #2 με κάνει να σκεφτώ πως αυτή η σειρά θυμίζει υπερβολικά τo Wonder Woman των Azzarello και Chiang. To Scarlet Witch #1 δεν είναι άσχημο. Απλώς ο Robinson γράφει καλύτερα comics για τη DC στον ύπνο του. Τα Gwenpool Special #1 και Spider-Gwen #3 διαβάζονται. To Star Wars Annual #1, με πρωταγωνιστή τον κατάσκοπο της Rebellion, Eneb Ray, είναι αρκετά καλό.

INDIES

Στο Birthright #12 μαθαίνουμε το μυστικό του πράκτορα Kylen. Tο Monstress #2 έχει το 1/3 του μεγέθους του πρώτου τεύχους. Είναι καλό όμως. Τo Symmetry #1 έχει να κάνει με μια Ουτοπία που σταματά να υπάρχει μέχρι το τέλος του τεύχους. Στο Trees #13 έχουμε χαμό στη Νέα Υόρκη. Στο Walking Dead #149, ο Rick ζητά τη γνώμη του Negan. To We Stand On Guard #6 είναι γεμάτο στιγμές που λειτουργούν σαν κριτική για τον σημερινό αμερικάνικο επεκτατισμό. To "joyless obligation" Abe Sapien #29 έχει καλό artwork. Στο Rachel Rising #38, κάτι γριούλες θυμούνται τη Lilith.

Δεν υπάρχουν σχόλια: