Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κυκλοφορίες 16 - 12 - 2015


Batgirls


DC

Στο Batgirl #46 έχουμε team-up Batgirl-Spoiler. Στο Batman And Robin Eternal #11 διαβάζουμε την ιστορία της Cassandra Cain. Στο Batman Europa #2, Batman και Joker μάχονται με παράξενα ρομπότ στην Πράγα. Στο Harley Quinn #23, μια απόπειρα απόδρασης πάει στραβά. Στο We Are Robin #7 έχουμε Robins εναντίον Talons.Στο Superman American Alien #2, ο Clark χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του για να σώσει μια οικογένεια που κινδυνεύει. Στο Justice League #46 βλέπουμε μερικές από τις συνέπειες του θανάτου του Darkseid. To Justice League United #16 έχει τουλάχιστον happy end. Το Martian Manhunter #7 δεν μου άρεσε καθόλου. Το Red Thorn #2 είναι ανεκτό. Το Clean Room #3 είναι αρκετά καλό. Το Lucifer #1 μοιάζει να χρωστά την ύπαρξή του στην τηλεοπτική σειρά.

MARVEL

Τραβάνε πολλά, Thor και Loki, στο Mighty Thor #2. Έχει αρχίζει να κουράζει όμως αυτή η φάση με τον Malekith και τη Roxxon. Στο Ms. Marvel #2, η Kamala συνοδεύει τον αδερφό της σε ένα ραντεβού. Στο Silk #2, η Silk συνεχίζει τη μυστική της αποστολή. Με το Ultimate End #5, η Marvel βάζει οριστικά τέλος στο Ultimate Universe. Το Unbeatable Squirrel Girl #3 έχει εμφάνιση ενός Doom από τα παλιά. Το Squadron Supreme #1 έχει να κάνει με μια ομάδα υπερηρώων από διαφορετικά σύμπαντα που θυμίζει τη Justice League της DC. Το Weirdworld #1 είναι όμορφο και διασκεδαστικό. Το Darth Vader Annual #1 είναι μια χαρά.

INDIES

Το Crossed Plus 100 #12 έχει πραξικοπήματα και άλλα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #138 βλέπουμε μια μάχη στην οποία φαίνεται να θριαμβεύει ο Black Flame. Στο Steam Man #3, το τεράστιο μεταλλικό ρομπότ πέφτει σε παγίδα. Το Descender #8 είναι αφιερωμένο στο παρόν και στο παρελθόν του Andy. To From Under Mountains #3 είναι ενδιαφέρον. Το I Hate Fairyland #3 είναι αστείο και πολύ... βίαιο. Στο Invincible #126, ο Mark κάνει την εκλογή της Σόφι. Στο Sex #26 έχουμε έναν προδιαγεγραμμένο θάνατο. Στο Southern Cross #6, ο καπετάνιος και η Alex αποφασίζουν να αφήσουν να "βυθιστεί το πλοίο" πριν συμβεί κάτι πολύ χειρότερο. Tο Wicked + The Divine #17 ασχολείται με τη Sakhmet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: