Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Κυκλοφορίες 23 - 12 - 2015



Punk's not dead.


DC

Το Last Gang In Town #1 των Oliver, Dayglo και Brusco, που με έπιασε εξαπίνης, είναι ό,τι πιο πανκ κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή. Το Art Ops #3 μου κρατάει ακόμα το ενδιαφέρον. Στο Jacked #2, ο Josh προσπαθεί να γίνει ήρωας. Το Dark Knight III The Master Race #2 έχει κι άλλα πράγματα εκτός από την πολύ καλή σκηνή απόδρασης της Carrie Kelley. To Batman And Robin Eternal #12 διαβάζεται. Στο Gotham By Midnight #12 μάχονται τεράστια υπερφυσικά πλάσματα για την ψυχή της πόλης. Tο Robin Son Of Batman #7 αποτελεί το 5ο μέρος του Robin War. Tα Aquaman #47, Deathstroke #13 και Superman #47 είναι μέτρια. To Justice League Of America #6 είναι αρκετά εντάξει.

INDIES

Στο Chew #53, ο Savoy προσπαθεί να τα βρει με τον Tony. Στο Deadly Class #17, όλο το σχολείο κυνηγά μια μικρή ομάδα μαθητών. Θυμίζει Battle Royale. Tο Invisible Republic #8 είναι ενδιαφέρον. Στο Jupiter's Circle Volume 2 #2 βλέπουμε έναν υπερήρωα να παίρνει πολιτική στάση. Στο Nameless #6 αναρωτιέσαι τι είναι αληθινό. Το Pretty Deadly #7 μας πηγαίνει χρόνια μετά το σημείο του προηγούμενου τεύχος. Στο Saga #32, η αναζήτηση της κόρης τους, αναθερμαίνει τον γάμο του Marko και της Alana. Το Fight Club 2 #8 ίσως είναι περισσότερο meta απ' όσο αντέχει ο οργανισμός μου. Με το Bloodshot Reborn #9 κλείνει το πρώτο μεγάλο arc αυτής της σειράς.

MARVEL

Με το Amazing Spider-Man #5 προστέθηκε και άλλος ένας μη συμπαθής, σε μένα, συγγραφέας οπότε ώρα να την κάνω. H εμφάνιση του Falc...ε, του Captain America δίνει αρνητικό πρόσημο στο Astonishing Ant-Man #3. Τo Daredevil #2 είναι καλούτσικο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια διαφοροποίησης από την προηγούμενη σειρά. Το Moon Girl And Devil Dinosaur #2 έχει πλάκα. Το Patsy Walker A.K.A. Hellcat #1 αξίζει μιας ματιάς. Είναι χαριτωμένα ταιριαστές οι manga επιρροές του. Το Spider-Woman #2 είναι εντάξει. Στο Darth Vader #14, ο Vader αλλάζει τις ισορροπίες υπέρ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: