Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Κυκλοφορίες 20 - 01 - 2016


Αναμένοντας τη 2η σεζόν του Daredevil.


DC

Το Batman #48 είναι το τεύχος στο οποίο ο Bruce, που υποπτεύεται ποιος είναι πραγματικά, συζητά με τον Joker που δεν έχει ιδέα ποιος ήταν. Όλα αυτά τι στιγμή που η Gotham βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης! Στο Batgirl #47 έχουμε συνεργασία Batgirl, Bluebird και Spoiler. Στο Batman And Robin Eternal #16 συνεργασία Red Robin, Red Hood και Azrael. Στο Harley Quinn #24, η Harley τα βάζει με το δήμαρχο της Νέας Υόρκης. Στο Robin Son Of Batman #8, o Damian και οι σύντροφοί του έρχονται αντιμέτωποι με, μεγαλύτερες στην ηλικία, εκδόσεις τους. Το Doctor Fate #8 είναι ενδιαφέρον. Στο Superman Wonder Woman #25 το ελληνικό πάνθεο γιατρεύει τον Superman. To Wonder Woman #48 είναι αδιάφορο σχεδόν μέχρι το τέλος του. Στο Clean Room #4, μέσα σε όλα τα άλλα, συναντούμε τους συμπαθέστατους γείτονες της Chloe. Στo Lucifer #2, o Lucifer επισκέπτεται την κόλαση.

INDIES

Το Devolution #1 αποτελεί το ξεκίνημα μιας post-apocalyptic σειράς από τους Remender και Waysham. Διαβάζοντας το American Monster #1 των Azzarello και Juan Doe αναρωτιέσαι γιατί δεν ανήκει στην Vertigo. Το Crossed Plus 100 #13 είναι εντάξει. Στο Rachel Rising #39, η Rachel το παίζει νεκρομάντης. Στο B.P.R.D. Hell On Earth #139 μετά από συνδυασμένη προσπάθεια, νικιέται ο Black Flame. Στο Steam Man #4, ο Dark Rider παίρνει το πάνω χέρι. Το I Hate Fairyland #4 έχει φάση. Στο Legacy Of Luther Strode #4 βλέπουμε ακόμα μια φορά πόσο cool είναι η Petra.

MARVEL

Στο Astonishing Ant-Man #4 βρίσκεται πάλι η Cassie στο επίκεντρο. Νισάφι πια. Το Captain Marvel #1 μας προϊδεάζει για μια σειρά χειρότερη της προηγούμενης. Το Hercules #3 μου θύμισε ακόμα περισσότερο Wonder Woman. Στο Ms. Marvel #3 η Kamala κατατροπώνει τους εχθρούς της και γίνεται φίλη με την φιλενάδα του πρώην της. Το Patsy Walker A.K.A. Hellcat #2 συμπαθητικό είναι. Το Silver Surfer #1 είναι πολύχρωμο και διασκεδαστικό. Το Star Wars #15 ασχολείται με τον Obi-Wan.





Δεν υπάρχουν σχόλια: