Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κυκλοφορίες 27 - 01 - 2016


Ω


DC

Στο Omega Men #8, ο Kyle βλέπει με τα ίδια του τα μάτια το κίνητρο των απαγωγέων-συντρόφων του. Στο Black Canary #7 υπάρχουν ταξίδια στο χρόνο και μουσικές μάχες. Το Grayson #16 είναι ένα τεύχος που μοιάζει με ταινία James Bond. Στο Justice League Of America #7, ο Rao λογαριάζει χωρίς το πείσμα του Superman. Τα Batman And Robin Eternal #17, Aquaman #48 και Superman #48, στην καλύτερη των περιπτώσεων, διαβάζονται. Το Superman Lois And Clark #4 δεν είναι άσχημο. Γενικά ούτε η σειρά, κι ας την γράφει ο Dan Jurgens.

To Art Ops #4 είναι καλό. Στο Jacked #3, o Josh και η γειτόνισσα του βρίσκονται κυνηγημένοι από την συμμορία του άντρα της δεύτερης. Το πολύ όμορφο Twilight Children #4 αποτελεί το τελευταίο τεύχος της σειράς. Στο Last Gang In Town #2 βλέπουμε να δημιουργείται η συμμορία του τίτλου καθώς και τον μελλοντικό της διώκτη.

INDIES

Στο Black Magick #4 η Black ζητά συμβουλές και βοήθεια από την Grey. Στο Chew #54, ο Savoy φαίνεται να ξεπερνά τα όρια. Το Deadly Class #18, έχει μια εκπληκτική Saya. Στο East Of West #24 βλέπουμε το αντίστοιχο των ταχυδρομικών περιστεριών. Στο Jupiter's Circle Volume 2 #3, η επαναστατικότητα του Skyfox φέρνει σε δύσκολη θέση του παλιούς του συντρόφους. Το Monstress #3 είναι ενδιαφέρον. Με το Prophet Earth War #1 ξεκινά ξανά αυτή η σειρά που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη. Το Saga #33 έχει στο επίκεντρο τους δυο δημοσιογράφους των προηγούμενων τευχών. Το Hellboy Winter Special 2016 αποτελεί μια όμορφη ανθολογία. Το Bloodshot Reborn #10 μας μεταφέρει σε ένα μέλλον που θυμίζει Dredd και Mad Max. To Faith #1 δεν είναι κάτι σπουδαίο.

MARVEL

Το, γεμάτο Hand, Daredevil #3 είναι σχετικά καλό. Το Moon Girl And Devil Dinosaur #3 διαβάζεται. Το Old Man Logan #1 έχει σαν πρωταγωνιστή τον Logan του σύμπαντος που βρήκε νικητές τους super-villains. To Spider-Woman #3, με την έγκυος πρωταγωνίστρια, έχει περισσότερη δράση απ' ότι θα περίμενε κανείς. Το Unbeatable Squirrel Girl #4 θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: