Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Κυκλοφορίες 24 - 02 - 2016


Cover by Greg Capullo


DC

To Aquaman #49 θυμίζει λιγάκι πόσο καλό κόμικ υπήρξε στο new52 ξεκίνημά του. Στο Batman And Robin Eternal #21 διαβάζουμε την origin story της Mother. Στο Dark Knight III The Master Race #3, ο Batman αποτελεί την πλέον ισχυρή φωνή αντίστασης απέναντι στους Kandorians. Στο Grayson #17, ο Grayson βγαίνει νικητής στη μονομαχία του με τον Grifter. Στο Justice League #48, η League και το Crime Syndicate αντιμετωπίζουν μαζί τον Mobius. Τα Superman #49 και Superman Wonder Woman #26 πάνε πακέτο. Το Superman Lois And Clark #5 είναι εντάξει. To We Are Robin #9 διαβάζεται. Στο Art Ops #5, o Reggie αποδέχεται τον εαυτό του και τις δυνάμεις του. Στο Jacked #4, ο Josh συναντά τον παρασκευαστή των "μαγικών" χαπιών. Στο Last Gang In Town #3, η συμμορία κάνει μια εικαστική παρέμβαση στο άγαλμα του ναυάρχου Νέλσον.

INDIES

Στο Black Magick #5, η Rowan καταφέρνει στο τσακ να σώσει τη φίλη της. Στο Chew #55 ο Savoy βάζει τον Tony σε μονόδρομο. Τα Invisible Republic #9 και Mythic #7 είναι σχετικά καλά. Στο Saga #34, η Noreen αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με μεγάλη αξιοπρέπεια. Το Fight Club 2 #9 δεν είναι ιδιαίτερα καλό. Όλη η σειρά χωλαίνει εδώ που τα λέμε. Το Hellboy And The B.P.R.D. 1953 Beyond The Fences #1 είναι μια χαρά. Το Bloodshot Reborn #11 θυμίζει πολύ έντονα Old Man Logan

MARVEL

To Astonishing Ant-Man #5 διαβάζεται. Το Daredevil #4 αξίζει για το artwork. Ένα συν στο Hercules #4 για τη σωστή χρήση του ελληνικού Ε. Έχουν δει "Σ" τα μάτια μας... Το Moon Girl And Devil Dinosaur #4 δεν είναι άσχημο, μα μέχρι εκεί. Το Patsy Walker A.K.A. Hellcat #3 μου φάνηκε χειρότερο από το #2 που ήταν χειρότερο του #1. Στο Silk #5 ευτυχώς τελειώσαμε με τον Shrike. Στο Unbeatable Squirrel Girl #5 τα παράδοξα πάνε σύννεφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: