Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Κυκλοφορίες 02 - 03 - 2016



Tom King και νέος Milligan.


DC

Στο Batgirl #49, οι φίλοι της Babs καταφέρνουν να σώσουν το μυαλό της. Στο Batman And Robin Eternal #22, o Damian δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης. Στο Midnighter #10, o Midnighter προσπαθεί να αποδράσει. Στο Omega Men #9, ο Kyle παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Το Swamp Thing #3 το διαβάζει κανείς για το στυλ του. To Sheriff Of Babylon #4 αποτελεί γυναικεία υπόθεση. Το Unfollow #5 ακολουθεί, στο μεγαλύτερό του μέρος, τον Dave και την Courtney.

MARVEL

To Black Widow #1 είναι μια μεγάλη σκηνή καταδίωξης στην οποία σύσσωμη η SHIELD κυνηγά τη Nat. Στο Invincible Iron Man #7, o Tony ξεναγεί τη νέα του υποψήφια βοηθό, τη Mary Jane Watson. Στο Old Man Logan #3, o Logan συνεργάζεται με την Kate Bishop. Tο Spider-Man #2 είναι καλό μέχρι το σημείο που εμφανίζεται η γιαγιά του Miles. Το Darth Vader #17 διαβάζεται.

IMAGE

Στο Deadly Class #19 βλέπουμε μια κορυφαία σκηνή καταδίωξης. To Discipline #1 των Milligan, Fernandez και Peter θα ταίριαζε πάρα μα πάρα πολύ στη Vertigo. To Prophet Earth War #2 είναι ενδιαφέρον. Στο Walking Dead #152, ο Negan αποφασίζει να πάει μια βόλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: