Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Κυκλοφορίες 06 - 04 - 2016


I know how to make some smiles, puddin'...


DC

Στο Batgirl #50, η Babs και οι φίλες της κατατροπώνουν τον stalker της και τους συνεργάτες του. Στο Detective Comics #51, ο Gordon έρχεται αντιμέτωπος με μια υπόθεση που σχετίζεται με την περίοδο που ήταν πεζοναύτης. Το Harley Quinn And The Suicide Squad April Fool's Special #1 λειτουργεί σαν πρόλογος της νέας σειράς Suicide Squad ενώ έρχεται και πιο κοντά στο σύμπαν της ταινίας. Στο Justice League Darkseid War Special #1 μαθαίνουμε την ιστορία της Grail. Στο Midnighter #11, ο Midnighter τα ξαναβρίσκει με τον Apollo. Awww... To Superman #51 είναι ένα έξοχο τεύχος στο οποίο μαθαίνουμε πως για άλλη μια φορά ο Superman...πεθαίνει. Το Swamp Thing #4 αξίζει μόνο για την ατμόσφαιρα. Το Bloodlines #1 είναι μετριότατο. Το Green Arrow #51 επίσης. Στο Sheriff Of Babylon #5 έχουμε bonding ανάμεσα στον Christopher και τη γυναίκα του Nassir, τη Fatima. Στο Unfollow #6 μαθαίνουμε την ιστορία του Deacon.

MARVEL

Το Black Panther #1 έχει σταρ συγγραφέα, τον Ta-Nehisi Coates, έχει έξτρα δημοφιλία λόγω της ταινίας, πούλησε απίστευτα. Πραγματικά καλό όμως δεν το λες. Το Black Widow #2 δανείζεται μια σκηνή από την πρώτη ταινία Avengers. To Empress #1 έχει Millar σε sci-fi mode, Immonen να κάνει παπάδες και την απόφαση να γίνει ταινία. Το Invincible Iron Man #8 διαβάζεται. Στο Old Man Logan #4, ο Logan επιτέλους συνειδητοποιεί πως δεν βρίσκεται στην δικιά του Γη. Στο Spider-Man #3 δεν βλέπεις την ώρα να φύγει η γιαγιά του Miles. To Spider-Women Alpha #1 είναι διασκεδαστικό. Το Star Wars Poe Dameron #1 αποτελεί prequel της ταινίας. Το Vision #6 είναι υπέροχο. Η καλύτερη σειρά της Marvel αυτόν τον καιρό; Πολύ πιθανόν.


INDIES

Στο Providence #8 συναντάμε τους Lord Dunsany και H.P. Lovecraft. Χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτό το comic! To Woods #21 είναι γεμάτο με flashbacks μιας πιο αθώας περιόδου. Τα Baltimore Empty Graves #1 και Lobster Johnson The Forgotten Man #1 είναι καλούτσικα. Στo Rachel Rising #41 βλέπουμε μονομαχία μεταξύ Lilith και Malus. To Dark Corridor #7 δίνει επίλογο στη σειρά με μια έκρηξη βίας. To Discipline #2 διαβάζεται. To ενδιαφέρον Fix #1 έχει να κάνει με μια παρέα διεφθαρμένων αστυνομικών. Στο Walking Dead #153 η Michonne βρίσκεται στο κατόπι του Negan. Στο Wicked + The Divine #18 η Laura βοηθά τη Morrigan να αποδράσει.





Δεν υπάρχουν σχόλια: