Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Κυκλοφορίες 09 - 03 - 2016



Superman is back


DC

Στο Batman And Robin Eternal #23, ο Midnighter δίνει ένα χεράκι βοήθειας. Στο Catwoman #50, η Selina ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από την πρόσφατη περιπέτειά της. Στο Detective Comics #50, ο Gordon καταφέρνει ως Batman να να λύσει το μυστήριο και να συλλάβει το δολοφόνο. To Gotham Academy #16 έχει πλάκα. Το Batman Superman #30 θα ήταν διασκεδαστικό μόνο από τα παθήματα του Lobo αλλά καταφέρνει να είναι κάτι παραπάνω. Στο Action Comics #50, εν μέσω της μάχης με το Vandal Savage, ο Superman ξαναβρίσκει τις δυνάμεις του. Το Starfire #10 είναι καλούλι. Το Earth 2 Society #10, άντε, διαβάζεται. Στο Dark And Bloody #2 έχουμε εμφάνιση ζόμπι. Στο New Romancer #4, η Lexy μαθαίνει ένα μεγάλο μυστικό για τον εαυτό της. Στο Slash And Burn #5 βλέπουμε ποιο είναι το μεγάλο μυστικό.

MARVEL

Στο All-New Wolverine #6, η Χ-23 και οι "αδερφές" της επιτίθενται στη βάση των δεσμωτών των δευτέρων. Στο Doctor Strange #6 χάνει η μαγεία. Και σαν να το έχουμε δει το εργάκι σε κάποιο Swamp Thing. To ενδιαφέρον Haunted Mansion #1 δεν θυμίζει κόμικ της Marvel. Το Howard The Duck #5 διαβάζεται. Στο Mighty Thor #5 έχουμε Thor Vs Odin και άλλους εμφυλίους. Στο Mockingbird #1, η Bobbi έχει νέες δυνάμεις με πολλές παρενέργειες. Το Ms. Marvel #5 είναι γεμάτο κλώνους της Kamala. Στο Rocket Raccoon And Groot #3 βλέπουμε πως όλα ήταν μια φάρσα του Rocket. To Spider-Gwen #6 διαβάζεται. Στο Vision #5, ο Vision βάζει πρώτα την οικογένειά του από την αλήθεια, κάτι που είναι πολύ παράξενο γι' αυτόν. Το Weirdworld #4 είναι καλό.

INDIES

Στο Crossed Plus 100 #14 βλέπουμε πως η Future Taylor κατέληξε με ένα "crossed" παιδί. Στο Descender #11 αρχίζουν να αχνοφαίνονται τα πραγματικά κίνητρα των AIs. Στο Jupiter's Circle Volume 2 #4 έχουμε τη συμφιλίωση του Skyfox με τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: