Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Κυκλοφορίες 13 - 04 - 2016


Turtle Power!


DC

Στο Batman Superman #31 βλέπουμε πως οι δοκιμασίες που υπέστη ο Supes τον οδηγούν σε πρόωρο θάνατο. Στο Batman Teenage Mutant Ninja Turtles #5 εμφανίζεται ο Damian κάτι που πάντα είναι καλό. Το Black Canary έχει σαν guest την Batgirl. Tο Catwoman #51 κάνει homage στη σκηνή με τον Joker ως νοσοκόμα. Το Earth 2 Society #11 είναι μέτριο. Το Gotham Academy #17 διαβάζεται. Στο Harley Quinn And Her Gang Of Harleys #1 φαίνεται η έλλειψη της Amanda Conner. To Starfire #11 είναι αξιοπρεπές. Στο Dark And Bloody #3 διαβάζουμε γιατί έχει γεμίσει ο τόπος με εκδικητικά πνεύματα. Το New Romancer #5 έχει λίγη πλάκα. Στο Slash And Burn #6, τελευταίο τεύχος της σειράς, μαθαίνουμε ποιος είναι ο Matchstick Man.

MARVEL

Το Gwenpool #1 θα είχε λόγο ύπαρξης αν δεν υπήρχαν τόσα comics με τη Harley Quinn. Στο Hercules #6 ένα τραπέζωμα πάει τόσο στραβά λες και γινόταν σε οικογενειακή μάζωξη. Το Mockingbird #2 είναι σχετικά εντάξει. Συνεχίζω όμως να είμαι αδιάφορος ως προς τον Hunter. To Moon Knight #1 είναι καλό. Δεν θα το διαβάσει κανένας όμως. Το Rocket Raccoon And Groot #4 είναι μέτριο. Το Silver Surfer #3 τελειώνει με ηρωικό θάνατο. Στο Spider-Gwen #7, οι τρεις φίλες συνεχίζουν να βρίσκονται στο λάθος σύμπαν. Το Weirdworld #5 είναι εντάξει. Στο Star Wars Special C-3PO #1 μαθαίνουμε αυτό που κανέναν δεν ένοιαζε, το γιατί είχε κόκκινο χέρι ο 3PO. Στο Darth Vader #19, o Vader θέτει υπό τον έλεγχό της Αυτοκρατορίας τον πλανήτη Shu-Torun.

INDIES

To Black Road #1 των Wood και Brown έχει να κάνει με Χριστιανούς και Βίκινγκς και είναι καλό. Στο Citizen Jack #5, ο δολοφόνος Jack αποδεικνύεται πιο αξιοπρεπής από τον Trump. Το Deadly Class #20 είναι γεμάτο μικρές προδοσίες. Στο Jupiter's Circle Volume 2 #5, η επιστροφή του Skyfox αναβάλλεται. Το Monstress #5 είναι καλό. Στο Pretty Deadly #9, η φόρμα δίνει μια γερή κλωτσιά στην ιστορία. Στο Abe Sapien #32, ο Abe ακούει παλιές συνεδρίες του με τον Bruttenholm.

Δεν υπάρχουν σχόλια: