Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Κυκλοφορίες 20 - 04 - 2016


Βδομάδα Superman.


DC

Στο Action Comics #51, ο Superman απελευθερώνει τη Supergirl για να ανακαλύψει πως ήταν με τη θέλησή της εκεί. Στο Doctor Fate #11, τα φαντάσματα των Ρωμαίων ξεκάθαρα βγήκαν από το Αστερίξ. Στο Harley's Little Black Book #3, η Harley συνεργάζεται με τη Zatanna! Στο Robin Son Of Batman #11, ο Damian καταφέρνει να συμφιλιώσει προσωρινά τους γονείς του. Στο Superman American Alien #6, o Clark δοκιμάζει τα όρια των δυνάμεών του. Στο Superman Lois And Clark #7, οι Lois & Clark αποκαλύπτουν στο γιό τους ποιοι πραγματικά είναι. Στο Wonder Woman #51 υπάρχει ένας μάλλον σημαντικός θάνατος. Στο Clean Room #7 βλέπουμε μερικά στιγμιότυπα από το παρελθόν της Astrid. Στο Lucifer #5, ο Γαβριήλ καταλαβαίνει πως εκείνος είναι ο υπεύθυνος των περισσοτέρων δεινών, κι όχι ο διάσημος αδερφός του. Τέλος, το Aquaman #51 είναι μέτριο

INDIES

Στο Chew Demon Chicken Poyo #1 βλέπουμε τι καλά που είναι τώρα που ο Poyo έγινε άρχοντας της κόλασης! Το East Of West #25 έχει στο επίκεντρο πάλι τους Ινδιάνους του "The Nation". To From Under Mountains #6 είναι αξιοπρεπές. Στο Huck #6 έχουμε happy end. Στο Invincible #127, ο Mark αντιμετωπίζει όσο καλύτερα μπορεί την επιστροφή του. Το Bloodshot Reborn #12 γίνεται όσο πιο Mad Max μπορεί. To B.P.R.D. Hell On Earth #140, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ashley Strode, είναι καλό. Το Dark Horse Presents #21 έχει μια καλή ιστοριούλα με τον Conan. To Dept. H #1 των Matt και Sharlene Kindt έχει να κάνει με τη διαλεύκανση ενός φόνου στα βάθη του ωκεανού. Μου άρεσε.

MARVEL

Τέλος καλό, όλα καλά με τη saga των μεταλλαγμένων παιδιών στο All-New Hawkeye #6. Στο Astonishing Ant-Man #7 θυμήθηκαν λίγο το ένδοξο παρελθόν του Ant-Man. To Captain Marvel #4 με έκανε να σκεφτώ πως μου λείπει η Kelly Sue DeConnick. To Haunted Mansion #2 διαβάζεται. Το, γεμάτο γκεστ σταρς, Howard The Duck #6 έχει πλάκα. Στο Mighty Thor #6, ο Loki διηγείται μια ιστορία από τα παλιά. To Power Man And Iron Fist #3 δεν είναι πραγματικά καλό. Στο Silk #7, η Cindy της Earth-616 γνωρίζει την οικογένεια της Cindy της Earth-65.





Δεν υπάρχουν σχόλια: